هیأت اتحادیه اروپا و سازمان غذایی ملل متحد از کانال زراعتی سمدره بدخشان بازدید کردند

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۷ - ۸:۴۰
هیأت اتحادیه اروپا و سازمان غذایی ملل متحد از کانال زراعتی سمدره بدخشان بازدید کردند

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان همراه با سفیر اتحادیه اروپا برای افغانستان، رئیس عمومی دفتر سازمان غذایی ملل متحد، رئیس اقتصاد ولایت و شماری از مسئولان نهادهای بین‌المللی از کانال زراعتی منطقه سمدره بازدید و نظارت کردند.
این کانال با حمایت مالی سازمان غذایی ملل متحد و توسط مؤسسه شلتر فار لایف، در هماهنگی با ریاست زراعت ولایت بدخشان، احداث شده است. کار ساخت این پروژه در سال ۲۰۱۸ میلادی آغاز و در سال ۲۰۲۶ میلادی تکمیل گردیده است.
کانال متذکره حدود ۸ کیلومتر طول داشته و بیش از یک هزار جریب زمین زراعتی و باغ‌های واقع در قریه‌های دشت شمیره، میان‌ده، حمیدآباد و صالح‌آباد را تحت پوشش آبیاری قرار می‌دهد.
در جریان این بازدید، نماینده باشندگان محل با قدردانی از همکاری سازمان غذایی ملل متحد، مؤسسه تطبیق‌کننده و ریاست زراعت ولایت بدخشان، اظهار داشت که اجرای این پروژه نقش مهمی در افزایش تولیدات زراعتی، ایجاد فرصت‌های کاری، بهبود معیشت خانواده‌ها و رفع بخش بزرگی از مشکلات کمبود آب زراعتی در منطقه داشته است.
هیأت بازدیدکننده نیز از نتایج و تأثیرات مثبت این پروژه ابراز رضایت کرده و بر ادامه همکاری‌ها در راستای توسعه زیربناهای زراعتی و بهبود وضعیت اقتصادی دهقانان تأکید نمود.
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان ضمن سپاس‌گزاری از نهادهای تمویل‌کننده و تطبیق‌کننده، کانال‌های آبیاری را از زیربناهای اساسی رشد زراعت دانسته و خواستار تطبیق پروژه‌های مشابه در سایر مناطق نیازمند ولایت شد تا زمینه افزایش تولیدات زراعتی، رشد اقتصادی و بهبود وضعیت زندگی دهقانان بیش از پیش فراهم گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها