توزیع کنجاله برای مالداران ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۱۲
توزیع کنجاله برای مالداران ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع کنجاله برای مالداران ولسوالی چهاربولک با همکاری مؤسسه برای احیا و توسعه خبر داد.
این کمک‌ها برای ۱۵۰ تن از مالدارانی توزیع شد که پیش‌تر از سوی مؤسسه برای احیا و توسعه سروی و شناسایی شده بودند. برنامه توزیع با هماهنگی مدیریت عمومی خدمات زراعتی و حضور مدیر مالداری ولسوالی چهاربولک تطبیق گردید.
در جریان این برنامه، برای ۱۰۰ تن از مالداران کنجاله توزیع شد و همچنان ۵۰ تن از مالداران کلیدی نیز از این مساعدت بهره‌مند شدند. هدف از این اقدام، حمایت از مالداران، بهبود تغذیه مواشی و تقویت فعالیت‌های مالداری در منطقه عنوان شده است.
سکتور مالداری از بخش‌های مهم اقتصادی در ولسوالی چهاربولک به شمار می‌رود و تأمین خوراک مناسب برای مواشی نقش مهمی در افزایش تولیدات مالداری و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های مالدار دارد. از همین رو، نهادهای همکار با هماهنگی ریاست زراعت تلاش می‌کنند تا از طریق برنامه‌های حمایتی، زمینه توسعه و پایداری این بخش را فراهم سازند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۵۴
Background image

توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن خوراکه برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در تخار

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع ۳ هزار قطعه مرغ تخمی و ۱۲ تُن متریک خوراکه مرغ برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت تخار، از سوی مؤسسه بین‌المللی مسلم هندز – افغانستان، در هماهنگی با ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

ایجاد اتحادیه لبنیات در تخار؛ گامی برای انسجام و توسعه سکتور لبنیات

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست مشورتی ایجاد اتحادیه لبنیات با اشتراک ۵۲ تن از لبنیات‌فروشان و پروسس‌کنندگان محصولات لبنی شهر تالقان و ولسوالی‌های همجوار، به هدایت ریاست عمومی خدمات مالداری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۸ - ۹:۲۶
Background image

افزایش بی‌سابقه تولید عسل در کندهار؛ ۴۴.۴ تُن عسل در فصل بهار تولید و به بازار عرضه شد

۱۸ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۳ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
بر اساس معلومات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، در فصل بهار سال ۱۴۰۵ خورشیدی، تولید عسل در این ولایت در مقایسه با مدت مشابه سال. . .

بازگشت به خبرها