توزیع تخم نخود اصلاح شده و کود کیمیاوی در ولایت دایکندی 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۱۸ - ۱۳:۱۳
توزیع تخم نخود اصلاح شده و کود کیمیاوی در ولایت دایکندی 

۱۸جوزا ۱۴۰۵
۲۲ ذُوالحجّة ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی در همکاری موسسه ارتقای اجتماعی (سو) با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد(FAO) برای ۳۱ نفر دهقان تخم نخود اصلاح شده  و کودکیمیاوی توزیع نمود. 
برای هر دهقان ۱۲ کیلوگرام نخود، ۱۵ کیلو کود سفید (یوریا) و ۱۵ کیلوگرام کود سیاه (دی ای پی) در در نظر گرفته شده بود.
هدف از توزیع تخم بذری نخود و کودکیمیاوی، تشویق دهاقین و ترویج نخود در این ولایت عنوان شده است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS