کمپاین جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت جوزجان آغاز شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۷

۴ جوزا ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو، کمپاین سم‌پاشی و مبارزه علیه بیماری CCHF (تب خون‌دهنده کریمه ـ کانگو) را در گنج‌بازار شهر شبرغان آغاز کرد.
این کمپاین توسط کارمندان فنی و مسلکی ریاست زراعت با همکاری مؤسسه اکتید راه‌اندازی شده و هدف آن کاهش خطر شیوع بیماری کانگو، بلند بردن سطح آگاهی عامه و اتخاذ تدابیر وقایوی در آستانه عید سعید اضحی عنوان شده است.
در جریان این برنامه، گنج‌بازارها، قصابی‌ها و محل‌های ذبح مواشی با استفاده از مواد کیمیاوی معیاری سم‌پاشی گردید تا کنه‌ها و عوامل انتقال بیماری از بین برده شوند. همچنان اوراق و بروشورهای آگاهی‌دهی در مورد علایم، راه‌های انتقال و روش‌های وقایه از بیماری کانگو میان مردم توزیع شد.
کارمندان فنی همچنان برای قصابان، مالداران و شهروندان در مورد شیوه مصئون ذبح مواشی، رعایت اصول حفظ‌الصحه و جلوگیری از تماس مستقیم با خون حیوانات توصیه‌های صحی و وقایوی ارائه کردند.
مسئولین ریاست زراعت جوزجان هدف از راه‌اندازی این کمپاین را بلند بردن سطح آگاهی مردم و جلوگیری از بروز و گسترش بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ایام عید قربان عنوان کردند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS