آغاز کمپاین مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو در بغلان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳ - ۱۱:۴۱
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان کمپاین ادویه‌پاشی مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو را در مال‌بازار شهر پلخمری آغاز کرد.

۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان کمپاین ادویه‌پاشی مبارزه علیه بیماری تب خون‌دهنده کانگو را در مال‌بازار شهر پلخمری آغاز کرد.
این کمپاین به اساس پلان کاری آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی و با هدایت ریاست زراعت بغلان توسط تیم تخنیکی تحت سرپرستی داکتر تاج‌محمد احمدزی آمر مالداری، داکتر لعل‌محمد محمدی مدیر اپیدیمولوژی، ثمرگل بنوزی مدیر کنترول محصولات حیوانی و دادالله وطندوست عضو تفتیش کنترول محصولات حیوانی تطبیق شد.
در جریان این برنامه، ۱۵۰۰ رأس مواشی موجود در مال‌بازار شهر پلخمری به هدف کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو، با ادویه ضد کنه دواپاشی شدند.
همچنان از سوی آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی برای ۴۰۰ تن از افراد موجود در مال‌بازار بروشورهای معلوماتی توزیع شد و در مورد راه‌های جلوگیری و کنترول بیماری تب خون‌دهنده کانگو آگاهی‌دهی صورت گرفت.
مسئولان هدف از راه‌اندازی این کمپاین را تأمین سلامت عمومی و جلوگیری از شیوع بیماری‌های مشترک میان انسان و حیوان عنوان کرده و گفته‌اند که این برنامه به‌منظور فراهم‌سازی فضای مصون و صحی برای برگزاری مراسم قربانی اجرا می‌شود.
به گفته مسئولان، تیم‌های تخنیکی در ادامه این کمپاین، فعالیت‌های آگاهی‌دهی و دواپاشی را در مناطق مختلف ولایت بغلان ادامه خواهند داد تا خطر ابتلا به این بیماری کاهش یابد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها