نظارت از پروژه مصونیت غذایی در ولسوالی نهرین ولایت بغلان انجام شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۰:۵۶
نظارت از پروژه مصونیت غذایی در ولسوالی نهرین ولایت بغلان انجام شد

۳۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان از روند تطبیق پروژه مصونیت غذایی مؤسسه تقویت اجتماعی افغانستان در ولسوالی نهرین نظارت و بازدید نمود.
این نظارت به اساس هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان و مطابق پلان نظارتی مدیریت عمومی ترویج آمریت امور زراعتی انجام شده است.
در جریان این برنامه، مولوی شاه محمود ترابی آمر امور زراعتی، همراه با کارمندان مدیریت عمومی ترویج و مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی نهرین، از ۲۰ قطعه باغ مختلف میوه‌جات، ۳۰ باغچه خانگی و ۷۴ قطعه نمایشی گندم بازدید و نظارت کردند.
این پروژه‌ها با همکاری مؤسسه تقویت اجتماعی افغانستان و حمایت مالی سازمان غذایی جهان برای ۱۲۴ خانواده در ولسوالی نهرین ایجاد و تطبیق گردیده است.
مسئولان ریاست زراعت بغلان می‌گویند که هدف از این نظارت، بررسی چگونگی تطبیق پروژه‌ها، ارزیابی وضعیت قطعات زراعتی و ارائه مشوره‌های تخنیکی به مستفیدشوندگان بوده است.
در جریان بازدید، برای دهاقین و مستفیدشوندگان پروژه‌های باغداری، باغچه‌های خانگی و قطعات نمایشی گندم، مشوره‌های لازم تخنیکی جهت بهبود مدیریت و تطبیق بهتر پروژه‌ها ارائه گردید.
مسئولان تأکید کردند که نظارت دوامدار از پروژه‌های زراعتی در بهبود کیفیت فعالیت‌ها، افزایش حاصلات و تقویت مصونیت غذایی نقش مهمی دارد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها