در هفت ولسوالی پکتیا برای ۹۰۰ دهقان تخم سبزیجات، سبزخانه‌ها و ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات توزیع شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۰:۰
د پکتیا په اوو ولسوالیو کې پر ۹۰۰ بزګرانو د سبو تخمونه، شنې خونې او د سبو وچولو ماشینونه ووېشل شول

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ ذوالقعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا با همکاری مؤسسه افغان صلح‌ساز، در مرکز این ولایت شهر گردیز و ولسوالی‌های احمدآباد، لجه منگل، احمدخیل، څمکنی، شواک و گرده څېړۍ، تخم‌های اصلاح‌شده مختلف سبزیجات را برای دهقانان توزیع کرد.
براساس این برنامه، برای شماری از دهقانان سبزخانه‌ها و ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات (سولر درایر) نیز اختصاص داده شده است. همچنان برای دهقانان در مورد کشت تخم‌های اصلاح‌شده سبزیجات، استفاده درست از سبزخانه‌ها و بهره‌گیری مؤثر از ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات، رهنمایی‌های تخنیکی و مسلکی ارائه شد.
در مراسم توزیع، مولوی سیدامین هاشمی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا، عبدالله حلیم‌زی آمر امور زراعتی، مسئولان مؤسسه افغان صلح‌ساز، متنفذین قومی و شماری از دهقانان اشتراک داشتند.
مولوی سیدامین هاشمی در سخنانش گفت که هدف از این کمک‌ها، افزایش تولید سبزیجات، ترویج تخم‌های اصلاح‌شده و تقویت اقتصادی دهقانان است. وی افزود که کمک‌های کنونی با در نظر داشت نیازمندی‌های این ولسوالی‌ها کافی نیست و خواهان تطبیق پروژه‌های انکشافی مشابه در آینده شد.
مولوی هاشمی همچنان اظهار داشت که استفاده فعال از سبزخانه‌ها و ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات، منابع عایداتی خانواده‌ها را تقویت کرده، کیفیت پروسس سبزیجات و سایر محصولات زراعتی را افزایش می‌دهد و سهولت‌های تازه‌ای را برای بازاریابی فراهم می‌کند.
به گفته وی، ادامه این کمک‌ها تأثیر مثبت بر ثبات اقتصادی منطقه، خودکفایی دهقانان و توسعه تولیدات داخلی خواهد داشت.
مسئولان مؤسسه افغان صلح‌ساز نیز گفتند که پیش از این، سروی و ارزیابی‌های تخنیکی برای این برنامه انجام شده بود و اکنون روند عملی توزیع آغاز شده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۳:۲۸
Background image

رئیس زراعت فراه از پروژه ساخت چکدم در ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید کرد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، همراه با تیم تخنیکی این ریاست، از ولسوالی پشت‌کوه قلعه‌کاه بازدید و از جریان تطبیق پروژه ساخت چکدم در قریه انجیران نظارت کرد.. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۹:۴۹
Background image

افزایش ۱۵ درصدی حاصلات خربوزه و تربوز در بغلان؛ امسال بیش از ۱۵۹ هزار متریک تُن محصول برداشت خواهد شد

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان می‌گوید که در سال جاری، حاصلات خربوزه و تربوز در این ولایت نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری. . .

بازگشت به خبرها