دیوار استنادی به هزینه بیش از دو میلیون افغانی در ولسوالی بنگی تخار اعمار شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۲ - ۸:۱۹
دیوار استنادی به هزینه بیش از دو میلیون افغانی در ولسوالی بنگی تخار اعمار شد

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که یک دیوار استنادی به هزینه بیش از دو میلیون افغانی در قریه تاشه‌خور ولسوالی بنگی این ولایت اعمار شده است.
براساس فیصله جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات، تیم انجینری آمریت منابع طبیعی این ریاست به‌منظور انجام برآورد ثانی و ارزیابی کمیت و کیفیت این پروژه به ولسوالی بنگی اعزام شد.
این هیأت متشکل از انجینر احمد خالد بیک‌زاد، انجینر سروی تخنیکی و انجینر صفرعلی، انجینر دیزاین و برآورد، همراه با نماینده موسسه همکار میشن ایست به ساحه مربوطه سفر کرده و پروژه تطبیق‌شده را ارزیابی کردند.
براساس معلومات ارائه‌شده، این دیوار استنادی با استفاده از مصالح ساختمانی، به طول ۹۰ متر و ارتفاع ۴.۶۰ متر اعمار شده است.
یافته‌های تیم تخنیکی نشان می‌دهد که این پروژه از لحاظ کمیت و کیفیت مطابق معیارهای انجینری و اسناد تخنیکی تطبیق شده است.
مسئولان آمریت منابع طبیعی گفته‌اند که این‌گونه پروژه‌ها نقش مهمی در بهبود زیربناهای زراعتی و مدیریت بهتر منابع طبیعی ایفا می‌کند و نظارت تخنیکی از پروژه‌های انکشافی در سطح ولایت ادامه خواهد داشت.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۱:۵۵
Background image

جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار برگزار شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار، به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور نماینده ریاست اقتصاد، آمرین بخش‌های. . .

بازگشت به خبرها