در نورستان به‌منظور فراهم‌سازی سهولت‌های کاری برای کارمندان عشر و زکات، موترسایکل توزیع شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۱:۲۶
نورستان کې دعشراو زکات کارکوونکو ته د کاري اسانتیاوو په موخه موټرسایکلونه ووېشل شول

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۶ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، به‌منظور تطبیق مؤثرتر امور و تقویت سهولت‌های کاری مدیران ولسوالی‌ها، از سوی ریاست عمومی عشر و زکات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، ۹ عراده موترسایکل برای مدیران مرکز و ولسوالی‌های این ولایت توزیع گردید.
با توزیع این موترسایکل‌ها، مسئولان مربوطه در ولسوالی‌ها خواهند توانست امور کاری خویش را با سرعت، سهولت و هماهنگی بهتر انجام دهند. همچنان، از طریق این وسایط، روند جمع‌آوری، نظارت و تنظیم عشر و زکات منظم‌تر و مؤثرتر خواهد شد و مسئولان قادر خواهند بود به‌گونه آسان به مناطق دوردست و قریه‌جات رفت‌وآمد نمایند.
همچنان، مدیران ولسوالی‌ها با استفاده از این موترسایکل‌ها می‌توانند ارتباط مستقیم با دهقانان، مالداران و باشندگان محل برقرار نموده، سطح آگاهی‌دهی در مورد عشر و زکات را افزایش دهند و روند جمع‌آوری محصولات مربوطه را به‌شکل منظم و مؤثر پیش ببرند.
رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، آمرین عشر و زکات و مدیران ولسوالی‌ها از حمایت و توجه دوامدار مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و ریاست عمومی عشر و زکات قدردانی نموده و اطمینان دادند که از امکانات فراهم‌شده به‌گونه مسئولانه و مؤثر استفاده خواهند کرد تا روند جمع‌آوری و تنظیم عشر و زکات بیش از پیش تقویت و منظم گردد.
قابل یادآوری است که چنین سهولت‌ها نه تنها در افزایش ظرفیت و روحیه کاری کارمندان نقش مهم دارد، بلکه باعث بهبود کیفیت خدمات و تسریع امور نیز می‌گردد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۸:۰
Background image

نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان با شعار «از مزرعه تا بازار» افتتاح شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان تحت شعار «از مزرعه تا بازار» با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، شماری از اعضای کابینه و مسئولان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت بادغیس

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت بادغیس با رئیس و کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت دیدار کرد.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۱۷:۳۳
Background image

در ۱۶ ولایت کشور ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی ایجاد و تطبیق شد

۲۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست توسعه غله‌جات و نباتات صنعتی ریاست عمومی ترویج زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در چارچوب برنامه‌های انکشافی و ترویجی سال ۱۴۰۵، ۴۰۰ قطعه نمایشی شالی را در ۱۶. . .

بازگشت به خبرها