توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در سرپل

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۵ - ۱۳:۲۳
توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد باغچه‌های خانگی در سرپل

۲۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل به همکاری مؤسسه دست‌بدست افغانستان، در چارچوب پروژه حمایت از خانواده‌های دارای مصئونیت غذایی پایین از طریق زنجیره ارزش زراعتی، بسته‌های زراعتی را برای ایجاد باغچه‌های خانگی در مرکز این ولایت توزیع کرد.
در این برنامه برای ۶۰۰ خانم که قبلاً سروی شده بودند، بسته‌هایی شامل تخم‌های سبزیجات و وسایل ابتدایی باغداری توزیع شد. هر بسته شامل ۵۰ گرام تخم بادنجان رومی، ۴۰ گرام تخم بادنجان سیاه، ۲۳ گرام تخم کدو، ۱۴۷ گرام تخم بامیه وطنی، ۲۰ گرام تخم مرچ، یک عدد بیل ترکی، منگاشه باغی، منگل کوچک، سبد پلاستیکی، موزه بارانی و دستکش پی‌وی‌سی کار می‌باشد.
هدف از اجرای این برنامه، ایجاد باغچه‌های خانگی، تقویت تولیدات زراعتی در سطح خانواده‌ها و بهبود وضعیت مصئونیت غذایی خانواده‌ها عنوان شده است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۱۵
Background image

رئیس آبیاری و تکنالوژی جدید وزارت زراعت به منظور مدیریت بهتر آب و ارزیابی پروژه‌ها به ننگرهار سفر کرد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی معاذالله عادل، رئیس آبیاری و تکنالوژی نوین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت تخنیکی و مسلکی، به منظور مدیریت مؤثر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۴
Background image

پروژه بزرگ آبیاری به ارزش نزدیک به ۹.۱ میلیون افغانی در ولسوالی جانی‌خیل پکتیکا به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، در هماهنگی تخنیکی مؤسسه «هیلتو» و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، یک پروژه مهم و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

بازگشت به خبرها