برگزاری جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۱۴:۴
برگزاری جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز

۱۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ریاست زراعت و انکشاف دهات ولایت نیمروز با حضور مولوی نیازمحمد «وهاج» رئیس زراعت، آبیاری و مالداری، نمایندگان ریاست‌های انکشاف دهات و اقتصاد و همچنین مسئولان ولایتی مؤسسات OHA، WFP، CHA  و فراداتا، در دفتر کاری ریاست زراعت برگزار شد.
این جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز گردید. سپس الحاج مولوی نیازمحمد «وهاج» ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان، هدف از برگزاری این نشست را تقویت هماهنگی میان ادارات دولتی و مؤسسات همکار، بررسی کمبودات موجود و جلب همکاری بیشتر در راستای توسعه فعالیت‌های زراعتی و انکشافی در سطح ولایت نیمروز عنوان نمود.
وی تأکید کرد که همکاری و هماهنگی مؤثر میان نهادهای دولتی و مؤسسات می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت زراعت، مالداری و معیشت مردم این ولایت ایفا نماید.
همچنین تأکید شد که مؤسسات در تطبیق پروژه‌های خود، نیروی بشری مورد نیاز را از میان باشندگان همان ولایت جذب نمایند و از استخدام افراد از سایر ولایات یا تکمیل پرسونل از میان خویشاوندان خودداری کنند. در این زمینه، مکتوب رسمی از مقام محترم ولایت نیز به ریاست زراعت مواصلت یافته است.
در ادامه، عبدالرحمن نوری، مدیر پلان ریاست زراعت، گزارش جامعی از فعالیت‌ها و دستاوردهای این اداره ارائه نمود. هم‌چنین نمایندگان ریاست‌های انکشاف دهات، اقتصاد و مسئولان مؤسسات اشتراک‌کننده گزارش‌هایی از فعالیت‌های انکشافی، زراعتی، صحی و اجتماعی که قبلاً اجرا شده یا هم‌اکنون در حال تطبیق می‌باشد، ارائه کرده و طرح‌ها و برنامه‌های آینده خود را با اشتراک‌کنندگان شریک ساختند.
در پایان، پیرامون موضوعات مطرح‌شده بحث و تبادل نظر صورت گرفت و به منظور بهبود هماهنگی و پیشبرد مؤثرتر فعالیت‌ها، تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۵
Background image

نشست کاری ریاست زراعت غور با نمایندگان «اف‌ای‌او» و مؤسسات همکار برگزار شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست کاری میان مسئولان سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او» در زون غرب و نمایندگان مؤسسات «اکشن اید» و «ای‌سی‌اف» با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور برگزار شد.
. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس حیوانات در برابر بیماری تب برفکی در میدان وردک آغاز شد

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۵ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک و با حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت «اف‌ای‌او»، کمپاین واکسیناسیون ۱۵۵ هزار رأس. . .

BACK TO NEWS