ایجاد باغ‌های جدید لیموی چینی در رودات ننگرهار؛ گام عملی در برنامه بدیل معیشت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۲ - ۱۱:۱۱
د ننګرهار روداتو کې د چینایي لیمو نوي بڼونه جوړول؛ د بدیل معیشت پروګرام عملي ګام

۱۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار با کمک تخنیکی و با استفاده از بودجه انکشافی وزارت زراعت، در ولسوالی رودات این ولایت باغ‌های جدید لیموی چینی ایجاد کرده است.
مولوی عبدالستار محمد، رییس زراعت ننگرهار، گفت که با توجه به توجه ویژه وزارت زراعت و موجودیت اقلیم مناسب برای رشد ستروس در این ولایت، برای ایجاد ۲۳ جریب باغ لیموی چینی در ولسوالی رودات، ۲۳۰۰ اصله نهال به باغداران توزیع شده است. به گفته وی، در آینده نزدیک سیستم‌های آبیاری قطره‌ای نیز برای این باغ‌ها نصب خواهد شد تا در مصرف آب صرفه‌جویی شده و کیفیت حاصلات بهبود یابد.
وی افزود که این باغ‌ها در چارچوب برنامه بدیل معیشت ایجاد شده که هدف آن ترویج کشت‌های قانونی و عایدزا به‌جای مواد مخدر و فراهم‌سازی حمایت همه‌جانبه از دهقانان می‌باشد.
همچنان پیش از این نیز از سوی وزارت زراعت در ولسوالی‌های مختلف ننگرهار، ۱۵۹ جریب باغ‌های ستروس ایجاد شده بود که گامی مهم در راستای توسعه باغداری محسوب می‌شود.
مسئولان می‌گویند اقلیم مناسب ننگرهار زمینه خوبی برای پرورش انواع میوه‌ها فراهم کرده و ریاست زراعت تلاش دارد با همکاری متخصصان، باغداری را بیشتر توسعه دهد تا کشور در تولید میوه به خودکفایی رسیده و از واردات بی‌نیاز گردد.
ننگرهار از جمله ولایت‌هایی است که به‌دلیل اقلیم گرم و زمین‌های مناسب، ظرفیت ویژه‌ای برای کشت و پرورش ستروس دارد. وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سال‌های اخیر تلاش کرده است تا از طریق برنامه بدیل معیشت، باغداری را توسعه دهد تا هم عواید دهقانان افزایش یابد و هم از کشت مواد مخدر جلوگیری شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۶:۶
Background image

د خرماوو بڼونو د ترویج په‌پار د کرنې وزارت هڅې؛ هلمند کې لسګونه جریبه نمونوي بڼونه پر حاصلاتو راغلل

۴ غبرګولی ۱۴۰۵ه‍.ش
۸ ذُو الحِجَّةِ ۱۴۴۷ه‍.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د هېواد په تودو سیمو کې د خرماوو د معیاري بڼونو د ترویج او پراختیا لپاره خپلې هڅې چټکې کړې دي، چې په همدې. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۷
Background image

کمپاین جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو در ولایت جوزجان آغاز شد

۴ جوزا ۱۴۰۵  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور جلوگیری از بیماری تب خون‌دهنده کانگو، کمپاین سم‌پاشی و مبارزه علیه بیماری CCHF (تب خون‌دهنده کریمه ـ کانگو) را در. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۴ - ۱۵:۵۴
Background image

میدان وردګو کې د کانګو ناروغۍ د مخنیوي کمپاین؛ د څارویو پلورونکو او قربانۍ اخیستونکو ته عامه پوهاوی ورکړل شو

۴ غبرګولي ۱۴۰۵ ھ.ش
۸ ذُی الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
د میدان وردګو ولایت په مرکز میدان ښار کې د لوی اختر د رارسېدو په مناسبت د وینه بهېدونکې تبې (کانګو) ناروغۍ د مخنیوي او کنټرول په موخه د عامه. . .

بازگشت به خبرها