به ۱ هزار ۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت  در لوگر روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی آغاز شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱
لوګر کې له کډوالۍ راستنوشویو ۱۲۰۰ کورنیو ته د غنمو او نغدو مرستو وېش لړۍ پيل شو

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس لطف و توجه ویژهٔ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌ها به ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در ولایت لوگر آغاز شد.
این کمک‌ها از سوی کمیتهٔ ویژه تحت چتر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توزیع می‌شود که بر بنیاد آن به هر خانواده مستحق ۲۵۰ کیلوگرام گندم و ۵ هزار افغانی کمک نقدی داده می‌شود.
در نشستی که به همین مناسبت برگزار شد، مولوی محمدانور دین‌پرور معاون والی لوگر، مولوی نصرت‌الله طلحه رئیس عمومی تحقیقات وزارت زراعت، مولوی شیرآقا پیر حبیب‌الرحمن رئیس زراعت و مالداری لوگر و شماری از مسئولان ادارات مربوط حضور داشتند.
مولوی شیرآقا پیر حبیب‌الرحمن رئیس زراعت، آبیاری و مالداری لوگر ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک‌کنندگان و مهمانان گفت که این کمک‌ها به ۱۲۰۰ خانواده بازگشته توزیع می‌شود و تلاش شده است مستحقان به‌گونهٔ دقیق شناسایی شوند.
مولوی نصرت‌الله طلحه رئیس عمومی تحقیقات وزارت زراعت، این کمک را حمایت از مهاجران دانسته و از بازگشت‌کنندگان خواست تا در زیر چتر نظام اسلامی به زندگی عادی خود ادامه دهند.
مولوی محمدانور دین‌پرور معاون والی لوگر گفت که این اقدام نشان‌دهندهٔ شفقت امیرالمؤمنین حفظه‌الله است که مهاجران ساکن در مناطق دوردست کشور فراموش نشده‌اند. وی افزود رسیدگی به مشکلات بازگشت‌کنندگان از مسئولیت‌های مهم نظام و ادارات دولتی است و این کمک‌ها به‌گونهٔ ویژه به خانواده‌هایی توزیع می‌شود که پس از سال‌ها مهاجرت دوباره به کشور بازگشته‌اند.
معاون والی لوگر تأکید کرد که فراهم‌سازی سهولت‌های زندگی برای بازگشت‌کنندگان و توزیع کمک‌های غذایی و نقدی به‌منظور بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی این خانواده‌ها صورت می‌گیرد. وی از دریافت‌کنندگان خواست از این کمک‌ها به‌گونهٔ درست و مؤثر استفاده کرده و در آبادانی و ثبات کشور سهم بگیرند.
او به ادارات مربوط توصیه کرد در توزیع عادلانه و شفاف کمک‌ها توجه جدی داشته باشند و این روند به‌صورت منظم ادامه یابد. در پایان از مردم خواسته شد برای صلح، ثبات و پیشرفت کشور دعا کرده و روحیهٔ وحدت و همکاری را تقویت کنند

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۱۵
Background image

رئیس آبیاری و تکنالوژی جدید وزارت زراعت به منظور مدیریت بهتر آب و ارزیابی پروژه‌ها به ننگرهار سفر کرد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی معاذالله عادل، رئیس آبیاری و تکنالوژی نوین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیأت تخنیکی و مسلکی، به منظور مدیریت مؤثر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۲ - ۱۶:۴
Background image

پروژه بزرگ آبیاری به ارزش نزدیک به ۹.۱ میلیون افغانی در ولسوالی جانی‌خیل پکتیکا به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۷ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا، در هماهنگی تخنیکی مؤسسه «هیلتو» و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، یک پروژه مهم و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۱۵
Background image

بررسی و ثبت سه مرکز پروسس شیر و لبنیات‌فروشی در شهر تالقان

۲۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در ادامه برنامه بررسی، ثبت و راجستر مراکز لبنیاتی، از سه باب لبنیات‌فروشی و مرکز محلی پروسس شیر در شهر تالقان. . .

بازگشت به خبرها