آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی و نظارت از پروژه جنگلات پسته در بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۸ - ۱۱:۴
آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی و نظارت از پروژه جنگلات پسته در بلخ

۱۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بلخ بر اساس پلان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، با حضور شماری از کارمندان این اداره در بیرون از محوطه رسمی ریاست آغاز گردید. این کمپاین با هدف سرسبزی، بهبود محیط زیست و ترویج فرهنگ غرس نهال در ساحات شهری و عام‌المنفعه راه‌اندازی شده است.
بر بنیاد روال سال‌های گذشته، نهال‌ها از قوریه‌جات و فارم‌ها با رعایت اصول تخنیکی و تحت نظارت هیأت موظف ولایتی برای افراد، مکاتب، مساجد و سایر ساحات عام‌المنفعه توزیع می‌گردد تا روند سبزسازی و توسعه فضای سبز به‌گونه معیاری پیش برده شود.
هم‌زمان با آغاز این کمپاین، پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند تطبیق پروژه جنگلات پسته در ساحه اوچ‌تپه ولسوالی دهدادی نیز نظارت نمودند و بذرپاشی تخم پسته به‌گونه عملی آغاز گردید.
در جریان این نظارت، برای کارگران قراردادی روزمزد در بخش تطبیق فعالیت‌های تخنیکی شامل احیای تراس‌ها، بذرپاشی تخم پسته و آبیاری نهال‌ها رهنمایی‌های لازم ارائه شد تا اجرای این پروژه مطابق معیارهای فنی و زراعتی به پیش برده شود.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۰:۳۲
Background image

رئیس زراعت بدخشان با هییت برنامه جهانی غذا درباره توسعه پروژه‌های زراعتی دیدار کرد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با هییت برنامه جهانی غذا (WFP) در افغانستان، نیازها و اولویت‌های بخش زراعت این ولایت را مطرح و بر اجرای پروژه‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۹:۵۳
Background image

نماینده بخش زنان سازمان ملل متحد با رئیس زراعت دایکندی درباره فعال‌سازی کارخانه‌های پروسس دیدار کرد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نماینده بخش زنان سازمان ملل متحد (UN Women) با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی دیدار و درباره راهکارهای فعال‌سازی کارخانه‌های پروسس لبنیات و بادام در این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۹:۲۶
Background image

کانال زراعتی و دیوار استنادی در ولسوالی شهدا بدخشان به بهره‌برداری سپرده شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
یک کانال زراعتی و یک دیوار استنادی که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان  در همکاری مؤسسه میشن ایست (Mission East) با حمایت مالی آلمان و در در ولسوالی. . .

بازگشت به خبرها