توزیع چهار دستگاه تراکتور باغی همراه با تجهیزات زراعتی به کوپراتیف‌ها در سمنگان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۹
توزیع چهار دستگاه تراکتور باغی همراه با تجهیزات زراعتی به کوپراتیف‌ها در سمنگان

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در همکاری مالی با مؤسسه اکتید، چهار دستگاه تراکتور باغی همراه با تجهیزات تخنیکی زراعتی را برای چهار کوپراتیف زراعتی در مرکز ایبک و ولسوالی‌های دره‌صوف بالا، فیروزنخچیر و حضرت سلطان توزیع نمود.
بر اساس معلومات این ریاست، ارزش مجموعی این تجهیزات نزدیک به یک میلیون افغانی می‌باشد و هر بسته شامل یک عراده تراکتور کوچک نوع ۲۳ هارس‌پاور، ماشین درو گندم، ماشین تخم‌پاش و تیلر است که با حضور مسئولان ریاست زراعت به مسئولان کوپراتیف‌ها تسلیم داده شد.
هدف از این اقدام، تقویت میکانیزه‌سازی زراعت، افزایش سطح تولیدات و تسهیل امور دهقانی برای اعضای کوپراتیف‌های زراعتی عنوان شده است.
نمایندگان کوپراتیف‌ها ضمن قدردانی از این همکاری، این کمک‌ها را در بهبود فعالیت‌های زراعتی مؤثر دانسته و خواهان ادامه چنین برنامه‌های حمایتی برای دهاقین در آینده شدند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست استملاک و اسکان مجدد ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۳
Background image

توزیع تجهیزات زنبورداری در ولسوالی چهاردره ولایت کندز

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر داکار، تجهیزات ضروری زنبورداری را به شماری از زنبورداران ولسوالی چهاردره این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ارائه گزارش فعالیت‌های ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان به معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی نشست‌های جداگانه، پلان‌ها و گزارش فعالیت‌های سال ۱۴۰۴ را به مولوی نورالدین‌عمیر. . .

بازگشت به خبرها