زمین از سوی وزارت زراعت به ریاست عمومی هماهنگی امور شاروالی‌ها انتقال داده شد

qiam_amin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۵:۲۳
زمین از سوی وزارت زراعت به ریاست عمومی هماهنگی امور شاروالی‌ها انتقال داده شد

۱۳ سلواغه ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۴ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان مجدد و سرپرست این ریاست، حافظ عبدالکبیر زاهد رئیس انتقال و توزیع زمین‌ها و قاری حزب‌الله حدید رئیس تخنیکی و مسلکی ریاست عمومی هماهنگی امور شاروالی‌ها حضور داشتند، زمین‌هایی از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به ریاست عمومی هماهنگی امور شاروالی‌ها انتقال داده شد.

این زمین‌ها به پیشنهاد ریاست عمومی هماهنگی امور شاروالی‌ها و بر اساس حکم امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، برای اهداف مختلف توسعه شهری انتقال گردیده است. بر اساس این تصمیم، ۱۱۰۰ جریب زمین در ولسوالی دشت ابدان ولایت کندز به‌منظور ساخت شهر جدید، ۴۸.۹۴ جریب زمین در ولسوالی میوند ولایت کندهار برای اعمار پارکینگ موترها، تعمیر شاروالی و دکان‌ها، و ۵۹ جریب زمین در مرکز ولایت پنجشیر برای ساخت یک مجتمع اداری اختصاص داده شده است.

قرارداد انتقال این زمین‌ها میان مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان مجدد و سرپرست ریاست اراضی وزارت زراعت، حافظ عبدالکبیر زاهد رئیس انتقال و توزیع زمین‌ها و قاری حزب‌الله حدید رئیس تخنیکی و مسلکی ریاست عمومی هماهنگی امور شاروالی‌ها به امضا رسید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۵:۳۰
Background image

نشست معین مالی و اداری وزارت زراعت با کارمندان ریاست مالی و حسابی برگزار شد

۱۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امروز در یک نشست با کارمندان ریاست مالی و حسابی این وزارت دیدار کرد.

در این نشست، حامد شفیق آمر. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۵:۲۳
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به ریاست عمومی هماهنگی امور شاروالی‌ها انتقال داده شد

۱۳ سلواغه ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۴ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان مجدد و سرپرست این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۳ - ۱۵:۲۰
Background image

کمک کنجاره برای مالداران نیازمند در ولسوالی بلخ توزیع شد

۱۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۴ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

در سطح ولسوالی بلخ ولایت بلخ، به‌منظور بهبود تغذیه حیوانات، کمک‌های کنجاره برای مالداران نیازمند توزیع گردید.

این کمک‌ها از سوی دفتر آغاخان. . .

بازگشت به خبرها