استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در ولسوالی بگرامی

qiam_amin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۴۶
استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در ولسوالی بگرامی

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کارمندان بخش حفاظه نباتات و ترویج باغداری ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از تطبیق و استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در قریه‌جات مختلف این ولسوالی خبر دادند.

به گفته مسئولان این مدیریت، این کمپاین به‌منظور جلوگیری از امراض و آفات نباتی راه‌اندازی شده و هدف آن حفظ سلامت باغ‌ها و افزایش حاصل‌دهی اشجار مثمر می‌باشد.

همچنان کارمندان بخش حفاظه نباتات و ترویج باغداری تأکید کردند که در جریان این کمپاین، باغداران و دهاقین از رهنمایی‌های تخنیکی لازم در زمینه شیوه درست استعمال روغن زمستانی و سایر تدابیر وقایوی مستفید شده‌اند تا بتوانند از شیوع آفات و بیماری‌های نباتی جلوگیری نمایند.

این مدیریت اطمینان داد که چنین برنامه‌های وقایوی در آینده نیز به‌منظور حمایت از باغداری و بهبود تولیدات زراعتی ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها