استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در ولسوالی بگرامی

qiam_amin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۴:۴۶
استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در ولسوالی بگرامی

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

کارمندان بخش حفاظه نباتات و ترویج باغداری ریاست زراعت کابل در ولسوالی بگرامی از تطبیق و استعمال روغن زمستانی بر بیش از چهار هزار اصله اشجار مثمر در قریه‌جات مختلف این ولسوالی خبر دادند.

به گفته مسئولان این مدیریت، این کمپاین به‌منظور جلوگیری از امراض و آفات نباتی راه‌اندازی شده و هدف آن حفظ سلامت باغ‌ها و افزایش حاصل‌دهی اشجار مثمر می‌باشد.

همچنان کارمندان بخش حفاظه نباتات و ترویج باغداری تأکید کردند که در جریان این کمپاین، باغداران و دهاقین از رهنمایی‌های تخنیکی لازم در زمینه شیوه درست استعمال روغن زمستانی و سایر تدابیر وقایوی مستفید شده‌اند تا بتوانند از شیوع آفات و بیماری‌های نباتی جلوگیری نمایند.

این مدیریت اطمینان داد که چنین برنامه‌های وقایوی در آینده نیز به‌منظور حمایت از باغداری و بهبود تولیدات زراعتی ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها