شناسایی و معرفی ۹ متخلف قطع جنگلات و شکار غیرقانونی در ولسوالی ورسج تخار

qiam_amin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۸ - ۱۴:۳۷
شناسایی و معرفی ۹ متخلف قطع جنگلات و شکار غیرقانونی در ولسوالی ورسج تخار

۸ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که در جریان نظارت‌ها و بررسی‌های انجام‌شده، مدیریت جنگلات و منابع طبیعی ولسوالی ورسج توانست ۹ نفر را به‌دلیل قطع غیرقانونی جنگلات، غصب علفچرها و شکار غیرمجاز ماهی با جنراتور شناسایی نماید.

پس از تثبیت تخلفات و جمع‌آوری شواهد لازم، افراد متخلف مطابق اصول و طرزالعمل‌های نافذه برای رسیدگی قانونی و فیصله شرعی به ریاست محکمه ابتداییه ولسوالی ورسج معرفی گردیدند.

مدیریت جنگلات و منابع طبیعی ولسوالی ورسج تأکید کرد که حفاظت از منابع طبیعی، جنگلات و علفچرها مسئولیت همگانی است و با هرگونه تخطی و استفاده غیرقانونی از این سرمایه‌های عامه، مطابق قانون برخورد جدی صورت خواهد گرفت. همچنین از شهروندان محترم خواسته شده تا در راستای حفظ و حراست از منابع طبیعی با ادارات ذی‌ربط همکاری لازم را انجام دهند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۳۱
Background image

دستاوردهای مهم در بخش اشتغال و توسعه اجتماعی؛ پروژه بزرگ زراعتی در پکتیکا تکمیل شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری تخنیکی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده (FGA)» و حمایت مالی برنامه توسعه ملل متحد (UNDP)، یک. . .

بازگشت به خبرها