انتقال ۱۹۰ تُن گندم از هلمند به نیمروز برای توزیع میان مهاجران

qiam_amin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۵ - ۱۰:۲۷
انتقال ۱۹۰ تُن گندم از هلمند به نیمروز برای توزیع میان مهاجران

۵ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

به اساس تصمیم رهبری امارت اسلامی افغانستان، مقدار ۱۹۰ تُن گندم از ولایت هلمند به ولایت نیمروز از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری انتقال داده شد تا میان مهاجران تازه‌برگشته به وطن توزیع گردد.

مسؤولان می‌گویند که روند شناسایی و ثبت‌نام خانواده‌های واجد شرایط برای دریافت این گندم‌ها تکمیل شده و قرار است به هر خانواده مهاجر، مقدار ۲۵۰ کیلوگرام گندم از طریق یک روند شفاف و عادلانه در روزهای آینده توزیع شود.

به گفته مسؤولان محلی، این کمک‌ها با هدف حمایت از خانواده‌های مهاجر و بهبود وضعیت معیشتی آنان در شرایط فعلی در نظر گرفته شده است.

همچنان قابل یادآوری است که مقدار ۱۱۰ تُن گندم دیگر نیز سال گذشته خریداری شده بود که در حال حاضر در گدام ریاست زراعت موجود است. با احتساب این مقدار، مجموع گندم اختصاص‌یافته برای توزیع میان خانواده‌های مهاجر به ۳۰۰ تُن می‌رسد که در آینده نزدیک میان آنان توزیع خواهد شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها