توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۱۱
توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری، روند توزیع مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ به ۱۰۰ مالدار در سطح ۵ قریه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسه اکتید  تطبیق گردید.
این کمک‌ها از سوی دفتر اکتید و با همکاری مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی شولگره، برای ۱۰۰ تن از مالداران در ۵ قریه این ولسوالی  سه سه بوری مواد خوراکه حیوانی توزیع شد. در جریان این روند، مواد خوراکی حیوانی به‌گونه منظم و بر اساس نیازمندی مالداران در اختیار آنان قرار گرفت.
مسوولان مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی شولگره هدف از این کمک‌ها را بهبود وضعیت مالداری، کاهش مشکلات مالداران و تقویت تولیدات مالداری عنوان کرده و تأکید نمودند که حمایت از این قشر می‌تواند نقش مهمی در بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌ها و رشد اقتصاد محلی داشته باشد.
قابل یادآوری است که چنین برنامه‌های حمایتی در هماهنگی با نهادهای همکار، بخشی از تلاش‌ها برای پایداری مالداری و افزایش توان تولیدی در ولسوالی‌های ولایت بلخ به‌شمار می‌رود.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS