برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۳:۱۸
برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی برگزار گردید. در این نشست، مولوی محمد عظیم طارق، رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده، به‌همراه آمرین و متخصصین بخش‌های مربوط حضور داشتند.
در این جلسه، روی پیشبرد پروژه‌های احیای جنگلات جلغوزه و چارمغز، تنظیم نباتات طبی، تنظیم علفچرها، جلوگیری از گسترش صحرا، احیای فارم‌ها و برنامه‌های سرسبزی بحث و تبادل نظر صورت گرفت و بر تطبیق به‌موقع آن‌ها تا پایان سال مالی تأکید شد. همچنان چالش‌های موجود در جریان تطبیق پروژه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت و برای رفع آن‌ها راه‌حل‌های لازم ارائه گردید.
مولوی عبدالاحد خلیل با تأکید بر اهمیت پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی، از کارمندان خواست تا در تسریع روند تطبیق پروژه‌ها، مصرف مؤثر بودجه، تعقیب همه‌روزه امور، ارائه رهنمودهای فنی و تخنیکی و تهیه پلان‌ها مطابق نیازمندی‌های جوامع محلی و با در نظر داشت پایداری منابع طبیعی، مسئولیت‌پذیری لازم را رعایت نمایند. قابل یادآوری است که ریاست عمومی منابع طبیعی در سال جاری پروژه‌های احیا و حفاظت جنگلات، علفچرها و ساحات حفاظت‌شده، جلوگیری از گسترش ریگ‌های روان، تنظیم نباتات طبی، سرسبزی و مدیریت پایدار منابع طبیعی را با مشارکت جامعه در ۳۴ ولایت کشور تطبیق می‌نماید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS