احداث باغ‌های مثمر به‌منظور بهبود معیشت دهقانان در ولایت بدخشان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۶ - ۱۰:۳۷
احداث باغ‌های مثمر به‌منظور بهبود معیشت دهقانان در ولایت بدخشان

۱۶ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور تقویت معیشت دهقانان و بهبود مصونیت غذایی خانواده‌ها، روند احداث باغ‌های مثمر در ولایت بدخشان در چارچوب پروژه «تاب‌آوری سیستم غذایی» آغاز شد. این پروژه از سوی مؤسسه شلتر فارلایف با همکاری و هماهنگی آمریت امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان و با حمایت مالی دفتر برنامه جهانی غذا تطبیق می‌گردد.
بر اساس معلومات ارائه‌شده، باغ‌های مثمر در حومه شهر فیض‌آباد و همچنان در ولسوالی‌های بهارک و ارغنجخواه برای مستفیدینی که قبلاً سروی و انتخاب شده‌اند، احداث می‌شود. در این چارچوب، نهال‌های مختلف مثمر در زمین‌ها و تراس‌های از پیش آماده‌شده غرس خواهد شد.
در مراسم آغاز عملی این برنامه در شهر فیض‌آباد، فریدالله شهرانی مدیر عمومی تحقیقات آمریت امور زراعتی و طوریالی عادل مسئول بخش زراعت مؤسسه شلتر فارلایف حضور یافتند. آنان پیرامون اهمیت احداث باغ‌های مثمر در بهبود دسترسی خانواده‌ها به میوه‌جات، افزایش عاید و تقویت مصونیت غذایی سخن گفته و رهنمودهای لازم را برای حفظ و مراقبت باغ‌ها ارائه کردند.
مسؤولان تأکید کردند که تطبیق این‌گونه برنامه‌ها نقش مهمی در توسعه سکتور زراعت، افزایش تولیدات باغداری و بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ها داشته و در آینده نیز ادامه خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS