از کندهار تا قطر؛ گشایش دروازه نوین صادرات محصولات زراعتی

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۷ - ۱۱:۲۱
له کندهاره تر قطره؛ د کرنیزو صادراتو نوې دروازه پرانیستل شوه

۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۷ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با هماهنگی اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری و حمایت مالی یک شرکت خصوصی، روند جدید صادرات انار تازه کندهار به کشور قطر آغاز گردید. این صادرات که برای نخستین‌بار به مقصد قطر انجام می‌شود، بیانگر گشایش یک بازار جدید جهانی برای انار باکیفیت کندهار است.
مسوولان شرکت خصوصی اظهار داشتند که پیش از این، صادرات میوه‌های خشک و تازه را به دوبی و شماری از کشورهای دیگر انجام داده‌اند، اما این‌بار توانسته‌اند از مسیر ایران، مقدار ۲۰ تُن انار تازه به ارزش نزدیک به ۳۰ هزار دالر امریکایی به کشور قطر صادر نمایند. به گفته آنان، هدف از این صادرات، افزون بر معرفی بهتر محصولات زراعتی افغانستان در بازارهای جهانی، فراهم‌سازی زمینه رشد اقتصادی برای دهقانان می‌باشد.
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار نیز تأکید کردند که به صادرات محصولات زراعتی توجه ویژه صورت می‌گیرد و تلاش می‌شود با همکاری سکتور خصوصی، محصولات کندهار به سایر بازارهای جهانی نیز راه یابد.
قابل یادآوری است که در جریان سال جاری ۱۴۰۴ هجری خورشیدی، از ولایت کندهار حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ تُن انار به کشورهای مختلف خارجی صادر شده است که در مقایسه با سال گذشته، افزایش قابل ملاحظه‌ای را در صادرات نشان می‌دهد. این پیشرفت بیانگر تلاش دهقانان کندهار، حمایت از سکتور زراعت و گسترش تسهیلات تجارتی می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها