بررسی همکاری‌های زراعتی میان ریاست زراعت پنجشیر و مؤسسه برای احیا و توسعه

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۳۱

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
در چارچوب هماهنگی‌های کاری و گسترش همکاری‌های انکشافی، قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با داکتر جاوید همدرد رئیس عمومی مؤسسه برای احیا و توسعه، در مقر ریاست زراعت این ولایت دیدار و گفت‌وگو نمودند.
در این دیدار، رئیس عمومی مؤسسه برای احیا و توسعه ضمن قدردانی از همکاری‌ها و هماهنگی‌های ریاست زراعت در روند تطبیق پروژه‌ها، بر تداوم تعاملات مشترک تأکید کرد. در مقابل، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر با استقبال از این دیدار، تلاش‌ها و فعالیت‌های این مؤسسه را در بخش زراعت و انکشاف روستایی قابل تقدیر دانست.
همچنان محمد ذاکر امیری آمر امور زراعتی، در جریان نشست پیرامون پروژه‌های پیشنهادی، نیازمندی‌ها و اولویت‌های سکتور زراعت در ولایت پنجشیر معلومات ارائه کرد. مسئولان مؤسسه برای احیا و توسعه این موارد را یادداشت نموده و اطمینان دادند که در طراحی و تطبیق پروژه‌های آینده، نیازهای واقعی ولایت پنجشیر در نظر گرفته خواهد شد.
این دیدار به‌منظور تقویت همکاری‌های مشترک و فراهم‌سازی زمینه تطبیق پروژه‌های مؤثر زراعتی و انکشافی در ولایت پنجشیر انجام شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS