چهارمین جلسه‌ی هیات مدیره‌ی شرکت زراعتی وادی ننگرهار برگزار شد

content_admin
پنجشنبه ۱۳۹۸/۱۰/۱۹ - ۱۰:۳
 چهارمین جلسه‌ی هیات مدیره‌ی شرکت زراعتی وادی ننگرهار برگزار شد

۱۸ جدی ۱۳۹۸
چهارمین جلسه‌ی هیأت مدیره شرکت زراعتی وادی ننگرهار به رهبری حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و رییس هیأت مدیره این شرکت با اشتراک اعضای هیأت مدیره شرکت در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دایر گردید. در این جلسه روی اجراات تصامیم و مصوبات جلسه‌ی گذشته، دست‌آوردها، پلان آینده، مشکلات و پیشنهادهای این شرکت بحث صورت گرفت.
این شرکت در چند ماه اخیر در بخش حفاظت از تأسیسات، جلوگیری غصب زمین و استرداد قراردادها، مقروضیت‌های شرکت و ترتیب پلان و پالیسی اقدام کرده است. این شرکت در پلان آینده در بحش زراعت غرس یک میلیون نهال مختلف‌النوع، استفاده عایداتی از زمین‌ها و منابع، فارم مالداری و ایجاد فارم ماهی و هم‌چنان سیستم اداری، استفاده از جایدادها تشویق سرمایه‌گذاری و ابتکارات جدید را روی دست دارد.
در این مجلس فیصله شد تا در مورد گزارش سال ۱۳۹۸، پلان مالی مصارفاتی برای سال ۱۳۹۹، پالیسی، استراتژی و طرزالعمل‌های شرکت، پلان تجارتی فارم‌های هده، ۲، ۳، ۴، مرغداری، ماهی‌پروری و مالداری بعد از مطالعه هیأت مدیره در مجلس بعدی این هیأت در ولایت ننگرهار تصمیم گرفته شود.
تشکیل سال ۱۳۹۸ برای سال ۱۳۹۹ تا نهایی شدن تشکیل جدید نیز تایید شد و جهت منظوری به مجمع عمومی سهم‌داران پیش‌کش می‌شود. پیشنهاد شرکت مبنی بر استخدام بست‌های مسوول زراعت، سرمایه‌گذاری، متخصص املاک و متخصص قراردادها منظور گردید. تمدید قراردادهای رییس شرکت، مسول مالی و اداری و متخصص ازدیاد عواید، از شروع سال مالی نیز تایید گردید. صلاحیت پولی این شرکت بعد از بررسی ظرفیت تدارکاتی شرکت تعیین شد. اجاره‌دهی زمین‌های زراعتی تا تصمیم نهایی ریاست جمهوری معطل شد.
با در نظر داشت پیش‌رفت خوب در بعضی از قسمت‌های کاری شرکت زراعتی وادی ننگرهار قناعت کامل ییس هیئات مدیره را در قسمت بازسازی سیستم‌های آبیاری، فارم‌های ماهی و خودکفایی، فارم مالداری و فابریکه زیتون فراهم نساخته است و در این بخش هدایات لازم به رییس شرکت داده شد.
قابل یادآوری است که در طول یک ماه آینده قرار است در ولایت ننگرهار مجلس بعدی هیات مدیره دایر شود و به شرکت وظیفه سپرده شد تا یک تصویر کلی در رابطه به املاک، ملحقات، فعالیت‌ها و قراردادهای شرکت به هیأت مدیره پیش‌کش کند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

در ولسوالی هسکه‌مینه ننگرهار ماشین‌آلات زراعتی به ارزش ۳.۴ میلیون افغانی توزیع شد؛ گامی مهم برای تقویت زراعت مکانیزه

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با همکاری تخنیکی مؤسسه بین‌المللی مهاجرین دنمارک (DRC) و با تمویل مالی اتحادیه اروپا و کشور. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۹:۲۱
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار در وزارت زراعت برگزار شد

۱۰ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی کانال ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، با حضور اعضای هیئت در مقر وزارت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۸:۲۶
Background image

تطبیق پروژه «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» در ولسوالی‌های یاوان و راغستان ولایت بدخشان

۹  اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
پروژه‌ای تحت عنوان «فعالیت‌های اختصاصی اقلیمی» از سوی مؤسسه کنسرن، با همکاری و هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، در ولسوالی‌های یاوان و راغستان این. . .

بازگشت به خبرها