برنامه یوریا اسپری در ولسوالی عنابه آغاز شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۵ - ۹:۵۸
برنامه یوریا اسپری در ولسوالی عنابه آغاز شد

۵ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر برنامه یوریا اسپری را به هدف تقویت رشد نباتات و افزایش حاصلات زراعتی به‌گونه رسمی در ولسوالی عنابه آغاز کرد. 
این برنامه از سوی مدیریت عمومی حفاظت نباتات و در هماهنگی با مدیریت عمومی خدمات زراعتی و مالداری این ولسوالی تطبیق می‌گردد و هدف آن مبارزه غیرمستقیم با برخی آفات در باغ‌های میوه می‌باشد.
به گفته مسئولان ریاست زراعت پنجشیر، این روند توسط مأموران مسلکی حفاظت نباتات مدیریت شده و برای باغداران آموزش‌های عملی در بخش مقدار مناسب مصرف کود یوریا، چگونگی استفاده و زمان دقیق تطبیق ارائه گردیده است.
این برنامه پیش از این در ولسوالی رخه اجرا شده و قرار است در دیگر ولسوالی‌های پنجشیر نیز ادامه یابد. ریاست زراعت پنجشیر تأکید دارد که با اجرای برنامه‌های عملی و مؤثر، از دهاقین حمایت کرده و زمینه افزایش پایدار تولیدات داخلی را فراهم می‌سازد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS