آغاز روند استملاک زمین برای پروژه ۱۰۰ میگاوات برق آفتابی در بگرام پروان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۹/۴ - ۱۱:۱۹
آغاز روند استملاک زمین برای پروژه ۱۰۰ میگاوات برق آفتابی در بگرام پروان

۴ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۴ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان خبر می‌دهد که روند ابتدایی استملاک زمین برای تطبیق پروژه بزرگ تولید برق آفتابی به ظرفیت ۱۰۰ میگاوات در ساحه باریکاب ولسوالی بگرام رسماً آغاز شد.
این اقدام پس از برگزاری جلسه‌ای در دفتر مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت پروان، با حضور هیئت مشترک از نمایندگان ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، وزارت انرژی و آب و شرکت عزیزی انرژی صورت گرفت. هدف این نشست، بررسی مراحل ابتدایی پروسه استملاک زمین و شریک‌سازی نظریات تخنیکی و اجرایی در رابطه به آغاز رسمی کار بود.
به دنبال جلسه اداری، رئیس زراعت ولایت پروان در رأس یک هیئت تخنیکی با نمایندگان ریاست  اراضی و انجنیر نعمت‌الله اسدی، مدیر عمومی پروژه برق آفتابی شرکت عزیزی، به ساحه باریکاب در ولسوالی بگرام سفر کرد. در نتیجه این سفر، ۱۰۰ هکتار زمین مربوط به پروژه تثبیت و به‌گونه واضح مشخص گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۹:۵۴
Background image

بیش از ۹۰۰ دهقان در هشت ولسوالی کندهار از تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی مستفید شدند

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) و همکاری تخنیکی مؤسسه KRO، برای ۹۰۵. . .

بازگشت به خبرها