تأکید معین زراعت و مالداری بر فعال‌سازی فابریکه لبنیات ریشخور

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۷ - ۱۰:۳۳
د رېشخور د لبنیاتو د فابریکې د فعالولو په پار د کرنې او مالدارۍ د مرستیال ټینګار


۲۷ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری بر فعال‌سازی سریع فابریکه لبنیات ریشخور تأکید کرده می‌گوید که افزایش تولیدات داخلی باید در اولویت قرار گیرد تا نیاز کشور از مسیر تولیدات داخلی برآورده شود.
در دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان ریاست مالداری و صحت حیوانی، سازمان زراعت و غذا ملل متحد و شرکت میلکو — به‌عنوان قراردادی فابریکه — روی فعال‌سازی این فابریکه و حل چالش‌های مرتبط با برق و ساختمان بحث و توافق شد.
همچنان مفتی ذکرالله ذاکر رییس عمومی مالداری و صحت حیوانی بیان داشت که با فعال‌شدن این فابریکه، میان مولدین، مراکز جمع‌آوری و پروسس‌کننده‌گان شیر ارتباط مستقیم و منظم ایجاد خواهد شد.
فابریکه لبنیات ریشخور ظرفیت پروسس ۴۰ هزار لیتر شیر را در یک شفت کاری و ۱۰۰ هزار لیتر در ۲۴ ساعت دارد و در آن ۱۲ نوع محصول لبنی تولید می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها