آغاز کمپاین مجادله میخانیکی علیه مورپتدار در چهار ولسوالی بدخشان

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۶ - ۹:۵۸
آغاز کمپاین مجادله میخانیکی علیه مورپتدار در چهار ولسوالی بدخشان


۲۶ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی امان‌الله حسن، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، کمپاین مجادله میخانیکی علیه آفت مورپتدار در چهار ولسوالی درایم، وردوج، اشکاشم و شهر بزرگ آغاز گردید. این برنامه مطابق پلان ارسالی ریاست حفاظت نباتات و قرنطین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری راه‌اندازی شده است.
در جریان آغاز این برنامه، عبدالحکیم کریمی نماینده ریاست حفاظت نباتات، احمد مایل یوسفی مدیر عمومی حفاظت نباتات و سوپروایزر ولایتی، محمد یعقوب شغنی، سید جمال، انصارالحق نوری و یار علی صالح جهت تطبیق عملی کمپاین به ولسوالی‌های یادشده معرفی و اعزام شدند. کارمندان اعزامی ابتدا با مسئولین ولسوالی‌ها دیدار کرده و هدف سفر و برنامه مجادله میخانیکی را توضیح دادند.
پس از آن، دیدارهایی با رؤسای شوراها و دهقانان در مورد شیوه‌های کنترول میخانیکی مورپتدار، مزایای این روش و همچنان اضرار استفاده از ادویه کیمیاوی انجام شد. در ادامه، کارمندان ریاست زراعت در ساحات آلوده، دهقانان را به‌گونه نظری و عملی در مورد جمع‌آوری خریطه‌های مورپتدار از درختان و دفن صحیح آن آموزش داده و ظرفیت‌سازی نمودند.
مسئولین ولسوالی‌ها، نمایندگان مردم و دهقانان از این اقدام ریاست زراعت بدخشان قدردانی کرده و تأکید نمودند که ادامه این‌گونه برنامه‌ها برای کاهش آفت مورپتدار و حفاظت باغ‌ها ضروری و مؤثر است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها