افتتاح دو پروژه صحت حیوانی در ولایت کاپیسا

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۲ - ۱۴:۲۵
افتتاح دو پروژه صحت حیوانی در ولایت کاپیسا

۱۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
دو پروژه جدید در بخش صحت حیوانی با بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ولایت کاپیسا افتتاح شد. این پروژه‌ها که به منظور سرویلانس امراض ساری حیوانات اجرایی می‌شوند، شامل جمع‌آوری نمونه خون برای تثبیت بیماری بروسلوز و کمپاین کنترول کنه‌ها هستند.
پروژه نخست شامل جمع‌آوری ۹۸ نمونه خون از حیواناتی است که سابقه سقط داشته‌اند و این نمونه‌ها توسط ۱۴ نفر پرسونل کلینیک‌های مرکز و ولسوالی‌ها اخذ می‌شود. پروژه دوم کمپاین کنترول کنه‌ها در مواشی را در ولسوالی‌ها و مناطق مرکز شامل می‌شود تا از گسترش کنه‌های ناقل بیماری تب کانگو جلوگیری شود.
این پروژه‌ها با حضور الحاج داکتر عبدالخلیل رحمانی آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، مدیران عمومی صحت حیوانی، ترویج مالداری، کنترول محصولات حیوانی، مدیر ایپیدیمولوژی و پرسونل آمریت خدمات مالداری و صحت حیوانی افتتاح و اجرایی شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS