انتقال زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معادن و پترولیم

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲۴
د کرنې وزارت لخوا کانونو او پټرولیم وزارت ته ځمکه ولېږدول شوه

در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که در آن مولوی سیدمحمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین‌ها در ریاست عمومی اراضی و محمد حنیف غفوری مدیر عمومی املاک وزارت معادن و پترولیم اشتراک داشتند، زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معادن و پترولیم انتقال داده شد.
این زمین بر اساس پیشنهاد ریاست انتقال و توزیع زمین‌ها و به حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی از سوی ریاست عمومی اراضی وزارت زراعت به وزارت معادن و پترولیم انتقال گردیده است.
زمین یادشده به‌مساحت ۷۱۷۰ متر مربع در ولسوالی اسماعیل‌خیل ولایت خوست موقعیت دارد و برای ساخت یک تله (پلۀ) بلند تناژ به این وزارت واگذار شده است.
قرارداد انتقال این زمین میان مولوی سیدمحمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین‌های وزارت زراعت و محمد حنیف غفوری مدیر عمومی املاک وزارت معادن و پترولیم به امضا رسید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۱۰:۴
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق در ولایت دایکندی

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون بیماری طبق برای مواشی در ولایت دایکندی، با توزیع ۲۰۸ هزار و ۵۰۰ دوز واکسین، به حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد آغاز شد.
ریاست زراعت، آبیاری و. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۱۸ - ۹:۵۰
Background image

توزیع گاوهای شیری و بسته‌های خوراکه به ارزش ۸۰ هزار دالر برای ۶۰ خانواده در تخار

۱۸ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۶۰ خانواده در شش ولسوالی ولایت تخار، به ارزش مجموعی ۸۰ هزار دالر امریکایی، گاوهای شیری و بسته‌های حمایتی مالداری توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی بنیاد انکشافی آغاخان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۶ - ۱۳:۴۱
Background image

ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری برای رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت پایان یافت

۱۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ پنج‌روزه مهارت‌های مدیریتی و رهبری با اشتراک بیش از ۵۰ تن از رؤسای ریاست‌های مرکزی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری پس از پنج روز آموزش و بحث‌های تخصصی به پایان. . .

BACK TO NEWS