آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای پنج هزار دهقان در سمنگان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۹:۲۰
آغاز توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای پنج هزار دهقان در سمنگان

روند توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای پنج هزار دهقان در ولایت سمنگان آغاز شد.
عبدالخلیل کریمی آمر امور زراعتی ریاست زراعت سمنگان گفت که این برنامه با حمایت مالی دفتر سازمان غذایی و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی موسسه اکشن‌اید، در هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان راه‌اندازی گردیده است.
به گفته او، در مرحله نخست این مساعدت‌ها، برای ۵۰۰ دهقان در مرکز ایبک، ۵۴۱ دهقان در ولسوالی فیروزنخچیر و ۵۰۰ دهقان دیگر در ولسوالی خرم و سارباغ تخم‌های بذری و کودهای کیمیاوی توزیع شده است.
کریمی افزود که تخم‌های بذری دارای کیفیت بلند بوده و در برابر امراض و کم‌آبی مقاوم اند و نسبت به تخم‌های محلی محصول بیشتری دارند. او گفت برای هر دهقان ۵۰ کیلوگرام گندم بذری اصلاح‌شده و دو بوری کود کیمیاوی ۵۰ کیلویی (سیاه و سفید) توزیع گردیده است.
وی تصریح کرد که این کمک‌ها برای دهقانانی در نظر گرفته شده است که بیش از دو جریب زمین زراعتی دارند و در سال‌های اخیر از ناحیه کاهش بارندگی و پایین آمدن سطح آب‌های زیرزمینی متضرر گردیده‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۳۶
Background image

۸۰ تن از سبزی‌کاران در ولایت کندز  از بسته‌های زراعتی بهره‌مند شدند

به‌منظور حمایت از تولید سبزیجات و بهبود معیشت دهقانان، در مرکز ولایت کندز و ولسوالی چهاردره، برای ۸۰ تن از سبزی‌کاران بسته‌های زراعتی توزیع شد. این روند از سوی دفتر داکار با هماهنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۲۹
Background image

بازدید رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از ریاست اراضی  کابل

مولوی محب الله انعام رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از ریاست اراضی  کابل بازدید کرده و کارمندان را در زمینه رعایت اخلاق اداری، برابر‌سازی سیرت و صورت مطابق سنت نبوی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۲۸
Background image

توزیع ۳۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی برای مالداران ولایت بادغیس

۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس مقدار ۳۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی را برای ۱۵۰۰ تن مالداران ولسوالی‌های آبکمری، مقر و سنگ‌آتش توزیع کرد.
در این برنامه، به هر. . .

بازگشت به خبرها