توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های زیباک و وردوج بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۸:۵۵
توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های زیباک و وردوج بدخشان

به هدف افزایش تولیدات زراعتی، بهبود حاصلات گندم و تأمین امنیت غذایی خانواده‌ها، برای یک‌هزار دهقان مستحق و بی‌بضاعت در ولسوالی‌های زیباک و وردوج ولایت بدخشان تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک‌ها از سوی مؤسسه سو (SUO) و با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد برای هر دهقان در قالب بسته زراعتی شامل ۵۰ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده گندم، ۵۰ کیلوگرام کود سیاه (DAP) و ۵۰ کیلوگرام کود یوریا توزیع شد.
در برنامه توزیع، عبدالطیف لودین مشاور ریاست زراعت، کیکاوس تکساری مدیر عمومی پلان، هماهنگی برنامه‌ها و انکشاف سکتور خصوصی ریاست زراعت بدخشان و مدیر خدمات زراعتی ولسوالی‌های یادشده حضور داشتند.
در آغاز، عبدالبشیر لیاقت مسئول مؤسسه سو در بدخشان با ارائه گزارشی از فعالیت‌ها و دستاوردهای پروژه، از همکاری و هماهنگی سازنده ریاست زراعت در اجرای برنامه قدردانی نمود.
سپس عبدالطیف لودین و کیکاوس تکساری ضمن ارائه رهنمودهای تخنیکی در مورد کشت گندم، بیان داشتند که استفاده از تخم اصلاح‌شده سبب افزایش حاصلات، مقاومت در برابر آفات و امراض، رشد یکنواخت نبات و کاهش مصرف تخم و کود می‌گردد. آنان افزودند که این تخم‌ها از نظر خالص بودن ژنتیکی تثبیت‌شده‌اند و دهقانان می‌توانند تا سه سال از آن برای تولید استفاده نموده و دهقانان همجوار خویش را نیز مستفید سازند.
دهقانان نیز از توزیع این کمک‌ها استقبال کرده، تعهد سپردند که از تخم‌ها و کودهای کیمیاوی به‌گونه مؤثر استفاده نموده و برای افزایش حاصلات گندم در این ولسوالی‌ها تلاش خواهند کرد.
همچنان قرار است روز یک‌شنبه هفته آینده برای ۵۰۰ دهقان دیگر در ولسوالی یفتل پایان نیز تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی توزیع گردد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۵:۳۳
Background image

مولوی عبدالجبار خالد به‌عنوان رئیس استملاک و اسکان مجدد وزارت زراعت معرفی شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
براساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم ریاست‌الوزرای امارت اسلامی افغانستان، مولوی عبدالجبار خالد در بست اول، طی مراسم رسمی به‌عنوان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۵۴
Background image

بازدید معین زراعت و مالداری از مجتمع شرکت‌های امید بهار

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از مجتمع شرکت جوس و لبنیات امید بهار در پارک‌های صنعتی پل‌چرخی کابل بازدید کرد و بر حمایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۱۴:۳۱
Background image

دستاوردهای مهم در بخش اشتغال و توسعه اجتماعی؛ پروژه بزرگ زراعتی در پکتیکا تکمیل شد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری تخنیکی مؤسسه «افغانستان نسل‌های آینده (FGA)» و حمایت مالی برنامه توسعه ملل متحد (UNDP)، یک. . .

بازگشت به خبرها