آغاز کشت بوته‌های بیره در ساحه ۳۰ هکتار زمین در ولایت لغمان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۸/۳ - ۹:۲۲
لغمان کې د ۳۰ هکټاره ځمکې په ساحه کې د بیرې بوټو د کرلو لړۍ پیل شوه

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت لغمان با حمایت مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) و همکاری تخنیکی شرکت زراعتی باغبان بزرگ، روند کشت بوته‌های بیره را در ساحه ۳۰ هکتار زمین در منطقه کچور شمتی مرکز مهترلام آغاز کرد.
مراسم آغاز رسمی کشت این بوته‌ها با حضور مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت لغمان، مولوی گل‌رسول زبیر آمر منابع طبیعی، انجنیر دادمیر تلاش مدیر تنظیم جنگل‌های بیره و جلغوزه، محمد شاکر حمیدی مدیر ترویج تکنالوژی‌های جدید آبیاری، انجنیر یحیی امرخیل معاون شرکت زراعتی باغبان بزرگ و شماری از بزرگان قومی با غرس چند نهال آغاز گردید.
مولوی عبدالستار محمد رئیس زراعت لغمان در سخنانش گفت: «در منطقه کچور شمتی مرکز لغمان در ساحه ۳۰ هکتار زمین، جنگل بیره ایجاد می‌گردد که حدود ۵۰ هزار بوته در آن غرس خواهد شد. در این پروژه برای حدود ۶۰۰ تن زمینه کار فراهم شده است.»
او افزود که در مرحله نخست این پروژه، دو ذخیره‌گاه آب، دو سیستم آفتابی و دو پمپ غوطه‌ور نیز نصب شده است. وی از بزرگان قومی خواست تا در روند تطبیق پروژه و نگهداری از نهال‌ها همکاری جدی نمایند، زیرا این پروژه به هدف رفاه مردم و بهبود محیط زیست آنان عملی می‌شود.
مولوی عبدالستار محمد همچنان از برنامه انکشافی سازمان ملل متحد و شرکت همکار تخنیکی خواست تا به‌منظور جبران خسارت نهال‌هایی که ممکن است در سرمای زمستان از بین بروند، برنامه بازکِشتی را نیز در نظر گیرند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS