آموزش روش کشت قطاری گندم برای دهقانان در ولسوالی ورس بامیان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۴:۱۸
آموزش روش کشت قطاری گندم برای دهقانان در ولسوالی ورس بامیان

۲۷ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان مدیریت عمومی خدمات زراعت و مالداری ولسوالی ورس ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، برنامه آموزشی کشت گندم به روش قطاری را برای شماری از دهقانان راه‌اندازی کردند.
در این برنامه، دهقانان قریه‌های کته‌خاک و فاطو‌سفلی که پیش از این شناسایی و انتخاب شده بودند، عملاً با شیوه کشت قطاری آشنا شدند و در ساحه تمرین عملی انجام دادند.
به گفته مسئولان ریاست زراعت بامیان، کشت قطاری یک روش مدرن زراعتی است که در آن تخم‌ها به‌صورت منظم در خطوط ردیفی کاشته می‌شوند. این روش در مقایسه با شیوه سنتی (پاششی) مزایای قابل توجهی دارد؛ از جمله افزایش حاصلات، کاهش مصرف آب، کنترل بهتر علف‌های هرزه و آفات، و سهولت در برداشت.
همچنین در این برنامه، معلومات مفید و ارزشمندی در مورد فواید و مزایای این روش برای دهقانان ارایه گردید تا آنان بتوانند آن را در زمین‌های خود به‌گونه مؤثر تطبیق نمایند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۵:۶
Background image

جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری در بادغیس برگزار شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
جلسه آموزشی و آگاهی‌دهی برای مسئولان فارم‌های مرغداری، به هدف ایجاد هماهنگی و ارتقای ظرفیت در بخش مرغداری، در سالون جلسات ریاست زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۴:۴۷
Background image

توسط وزارت زراعت، زمین به وزارت ترانسپورت و هوانوردی انتقال داده شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشست برگزارشده در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری که با حضور مولوی سید محمد سعید رئیس انتقال و توزیع زمین ریاست اراضی و حزب‌الله. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲ - ۱۱:۵۷
Background image

در ولایت فراه روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای هزاران دهقان مستحق آغاز شد

۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲ جُمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، با همکاری تخنیکی مؤسسه «سی.اچ.ای» و با تمویل اداره خوراک و زراعت سازمان ملل متحد، روند توزیع. . .

بازگشت به خبرها