جلسه تنظیم عواید منابع طبیعی در وزارت زراعت دایر گردید

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۱۵:۲۴
کرنې وزارت کې د قدرتي سرچینو دعوایدو د تظیم په پار غونډه دایره شوه

۲۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه تنظیم عواید منابع طبیعی افغانستان تحت ریاست ملاآغاجان آخوند"حاجی‌سالم" معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
در این جلسه روی چگونگی جمع‌آوری عواید و سرمایه‌های طبیعی کشور از جمله حاصلات پسته، جلغوزه و سایر داشته‌های بومی بحث و تبادل نظر صورت گرفت. اشتراک‌کنندگان نظریات و پیشنهادات خود را در راستای بهبود روند گردآوری این عواید شریک ساختند.
ملاآغاجان  آخوند"حاجی‌سالم" معین مالی و اداری وزارت زراعت در سخنان خود تأکید کرد که باید تلاش شود عواید منابع طبیعی به‌گونه منظم و مؤثر جمع‌آوری گردد تا در افزایش سرمایه ملی و رشد اقتصادی کشور نقش مثبت ایفا کند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS