بازدید معین زراعت و مالداری از پروژه‌های زراعتی و انکشافی در ولایت پکتیکا

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۱۴:۳
ربازدید معین زراعت و مالداری از پروژه‌های زراعتی و انکشافی در ولایت پکتیکا

۲۶ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفرش به ولایت پکتیکا از چندین پروژه مهم زراعتی و انکشافی در این ولایت بازدید به‌عمل آورد.
آقای عثمانی در نخست از یک مرکز جمع‌آوری شیر در ولسوالی متاخان بازدید کرد و ضمن بررسی فعالیت‌های آن، بر بهبود کیفیت محصولات لبنی و افزایش ظرفیت مراکز مشابه در دیگر ولسوالی‌ها تأکید نمود.
وی همچنان از یک سربند آب که در حال ساخت است در ولسوالی ارگون دیدن کرده و روند پیشرفت کار این پروژه را مورد ارزیابی قرار داد. معین زراعت و مالداری گفت که تطبیق چنین پروژه‌ها در مدیریت آب و توسعه زراعتی نقش مهمی دارد.
در ادامه، مولوی صدراعظم عثمانی از پروژه‌های واترشید (مدیریت حوزه‌های آبریز) در ولایت پکتیکا نیز دیدن نموده و بر اهمیت حفظ منابع طبیعی و استفاده مؤثر از آب‌های سطحی تأکید کرد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۹:۲۴
Background image

اشتراک ریاست زراعت و مالداری لوگر در نمایشگاه ملی سه‌روزه «مس عینک»

۲۸ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش 
نمایشگاه ملی سه‌روزه تحت عنوان «مس عینک» در ولایت لوگر به هدف معرفی تولیدات و محصولات داخلی، با همکاری ریاست صنعت و تجارت لوگر و در هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۹:۲۴
Background image

توزیع پیاز و وسایل جمع‌آوری زعفران برای دهاقین ولسوالی زاری بلخ

۲۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری دفتر اکتید در  ولسوالی زاری ولایت بلخ برای شماری از دهاقین این ولسوالی پیاز زعفران و وسایل مربوط به جمع‌آوری آن را. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۸ - ۱۵:۱۴
Background image

پروژه اعمار چکدم مانده لالی آغا در ولسوالی دهراود ولایت ارزگان افتتاح شد

۲۸ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش 
پروژه اعمار چکدم مانده لالی آغا در ولسوالی دهراود ولایت ارزگان، با حضور مولوی معاذالله عادل، رئیس تنظیم آبیاری در مزرعه و ترویج تکنالوژی‌های جدید آبیاری، هیئت همراه. . .

بازگشت به خبرها