معین زراعت و مالداری از پروژه‌های آبیاری و احیای جنگلات زیتون در خوست بازدید کرد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۱۲:۵۵
معین زراعت و مالداری از پروژه‌های آبیاری و احیای جنگلات زیتون در خوست بازدید کرد 

۲۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر کاری خود به ولایت خوست از چند پروژه زراعتی در این ولایت بازدید کرد.
در این سفر، معین زراعت و مالداری از یک کانال آبیاری به طول ۱.۴ کیلومتر در ولسوالی صبری و نیز از کانالی دیگر در ولسوالی باک  به طول ۱.۷ کیلومتر دیدن نمود. همچنان وی از جنگلات پرورش زیتون وحشی که در ولسوالی زازی میدان قلمه‌گیری و اصلاح شده‌اند نیز بازدید به عمل آورد.
پروژه‌های یادشده از سوی مؤسسه ارتباط (TLO) در همکاری با وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان تطبیق شده است.
مولوی صدراعظم عثمانی در سخنان خود تأکید کرد که چنین پروژه‌ها در بهبود سیستم آبیاری، افزایش حاصلات زراعتی و حفظ محیط زیست نقش مؤثر دارد و وزارت در نظر دارد فعالیت‌های مشابه را در سایر ولایت‌های کشور گسترش دهد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در همکاری با نهادهای داخلی و بین‌المللی، برنامه‌هایی را در بخش احیای جنگلات، اصلاح زمین‌های زراعتی و مدیریت منابع آب روی دست دارد تا ضمن حمایت از دهقانان، رشد پایدار سکتور زراعت در کشور تأمین گردد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها