تدویر ورکشاپ آموزشی برای دهاقین و اهالی قریه‌جات آهنگران فیروزکوه

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۳ - ۸:۴۹
تدویر ورکشاپ آموزشی برای دهاقین و اهالی قریه‌جات آهنگران فیروزکوه

۲۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور از تدویر یک ورکشاپ آموزشی برای دهاقین و اهالی قریه‌جات آهنگران مربوط فیروزکوه خبر می‌دهد.
بر اساس معلومات این ریاست، تیم تخنیکی منابع طبیعی اداره زراعت در ساحه تطبیق پروژه تنظیم همه‌جانبه علفچرها، ورکشاپی را به‌منظور ارتقای ظرفیت دهاقین و باشندگان محل برگزار نموده است.
در جریان این برنامه، اشتراک‌کنندگان با موضوعاتی چون اهمیت علفچرها و ساحات جنگلداری، روش‌های مراقبت و حراست از منابع طبیعی، احیای ساحات تخریب‌شده و استفاده درست از منابع طبیعی آشنا گردیدند.
همچنان در این ورکشاپ بر نقش فعال جوامع محلی در حفظ، احیا و جلوگیری از تخریب دوباره ساحات طبیعی تأکید صورت گرفت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS