توزیع کمک‌ها برای ایجاد کشتزارهای نمایشی گندم در لوگر

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۱۵:۵
توزیع کمک‌ها برای ایجاد کشتزارهای نمایشی گندم در لوگر

۲۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در ادامهٔ برنامهٔ توزیع تخم‌های اصلاح‌شدهٔ گندم و ترویج کشت معیاری این محصول در کشور، این‌بار در ولایت لوگر برای شماری از دهاقین به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی گندم، تخم‌های اصلاح‌شده، کیمیاوی سرې و کمک‌های نقدی توزیع کرده است.
این برنامه با همکاری شرکت متحد زراعتی و ساختمانی اجرا گردید و هدف آن ارتقای مهارت‌های دهاقین، استفاده از تخم‌های معیاری، کاربرد مؤثر سرې و افزایش حاصلات می‌باشد.
در این چارچوب، به هر دهقان ۲۵ کیلوگرام تخم اصلاح‌شدهٔ گندم، ۲۵ کیلوگرام سرهٔ تور، ۲۵ کیلوگرام سرهٔ سپین و نیز یک‌هزار افغانی پول نقد برای آماده‌سازی زمین زراعتی توزیع گردید.
این برنامه گامی مهم در راستای ترویج روش‌های معیاری زراعتی، افزایش حاصلات و بهبود وضعیت اقتصادی دهاقین در ولایت لوگر دانسته می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۱۰:۳۶
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون حیوانات در ولایت بادغیس

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون حیوانات به‌منظور پیشگیری و کنترول بیماری‌های حیوانی، از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، با همکاری مؤسسات سکتور زراعت و مالداری در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۹:۱
Background image

احیای طبیعی یک جنگل چهار هکتاری در ولایت فراه

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
یک جنگل به مساحت چهار هکتار در مربوطات مرکز ولایت فراه، در پی بارندگی‌های سال گذشته و تلاش‌های دوامدار پرسونل آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۲ - ۸:۳۰
Background image

بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه بین‌المللی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان

۲۲ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی ایران، با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها