آغاز کار ساخت سلفر خانه‌ها برای خشک‌کردن زردآلو در دو ولسوالی غزنی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۰:۴۱
د غزني په دوو ولسوالیو کې د زردالو د وچولو د سلفر خونو جوړولو چارې پیل شوې

۱۹ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با حضور انجنیران تخنیکی وزارت‌های شهرسازی و انکشاف دهات، کار ساخت دو باب خانه سلفر برای خشک‌کردن زردآلو را در ولسوالی‌های اندر و اسفنده آغاز کرد.
این خانه‌های سلفر از بودجه انکشافی وزارت زراعت ساخته می‌شود و گامی مهم در راستای ارتقای کیفیت میوه‌ها و تسهیل بازاریابی آنان به‌شمار می‌رود.
خانه‌های سلفر مراکز معیاری خشک‌کردن میوه‌ها هستند که در آن به‌جای روش‌های طبیعی، با استفاده از گاز سلفر، رنگ، مزه و کیفیت زردآلو و سایر میوه‌ها حفظ می‌گردد. وزارت زراعت از طریق ساخت این خانه‌ها تلاش دارد سکتور باغداری را تقویت کند، میزان ضایعات میوه‌ها را کاهش دهد و زمینه افزایش عاید را برای باغداران فراهم سازد.
مسئولان ریاست زراعت ولایت غزنی می‌گویند با تکمیل این پروژه، زمینه خشک‌کردن معیاری زردآلو فراهم خواهد شد و کیفیت محصولات زراعتی غزنی در بازارهای ملی و بین‌المللی به سطح رقابت‌پذیر ارتقا خواهد یافت.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS