آغاز روند تطبیق واکسین طاعون برای ۲۲۰ هزار حیوان شخندزن کوچک در ننگرهار

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۹ - ۱۰:۱۱
آغاز روند تطبیق واکسین طاعون برای ۲۲۰ هزار حیوان شخندزن کوچک در ننگرهار

با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، ادارهٔ غذا و زراعت ملل متحد به‌منظور جلوگیری و کنترل بیماری‌ها، روند تطبیق واکسین برای ۲۲۰ هزار حیوان شخندزن کوچک را در تمام ولسوالی‌های این ولایت آغاز کرده است.
به اساس هدایت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار، محمد ضمیر بهسودی آمر خدمات مالداری و صحت حیوانی، به داکتران وترنری در مورد حفظ زنجیر سرد واکسین‌ها، تطبیق مؤثر آن، آگاهی‌دهی عامه و سایر موارد مرتبط، رهنمودهای لازم ارائه کرد.
آقای بهسودی همچنان معلوماتی در مورد اصول و قوانین وزارت زراعت با داکتران شریک ساخت و افزود که به هدف تقویت سکتور مالداری، خدمات متنوعی برای مالداران در بخش‌های مختلف ارائه می‌شود.
قابل یادآوری است که چند روز پیش نیز ادارهٔ غذا و زراعت ملل متحد، به منظور تطبیق بهتر واکسین‌ها، برای داکتران وترنری مجری این روند، آموزش‌های عملی و نظری برگزار کرده بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۳۶
Background image

۸۰ تن از سبزی‌کاران در ولایت کندز  از بسته‌های زراعتی بهره‌مند شدند

به‌منظور حمایت از تولید سبزیجات و بهبود معیشت دهقانان، در مرکز ولایت کندز و ولسوالی چهاردره، برای ۸۰ تن از سبزی‌کاران بسته‌های زراعتی توزیع شد. این روند از سوی دفتر داکار با هماهنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۲۹
Background image

بازدید رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت از ریاست اراضی  کابل

مولوی محب الله انعام رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از ریاست اراضی  کابل بازدید کرده و کارمندان را در زمینه رعایت اخلاق اداری، برابر‌سازی سیرت و صورت مطابق سنت نبوی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۹:۲۸
Background image

توزیع ۳۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی برای مالداران ولایت بادغیس

۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس مقدار ۳۰۰ متریک تن خوراکه حیوانی را برای ۱۵۰۰ تن مالداران ولسوالی‌های آبکمری، مقر و سنگ‌آتش توزیع کرد.
در این برنامه، به هر. . .

بازگشت به خبرها