در ولایت ننگرهار برای ده‌ها خانواده وسایل جمع‌آوری شیر توزیع شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۵ - ۸:۵۰
در ولایت ننگرهار برای ده‌ها خانواده وسایل جمع‌آوری شیر توزیع شد

۱۴ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گویند که به همکاری مؤسسه خیریه داکار، برای ۱۵۰ خانواده به ارزش یک میلیون و ۱۲۲ هزار افغانی وسایل جمع‌آوری شیر توزیع گردید.
مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت ننگرهار گفت که در ولسوالی‌های دره‌نور، کوزکنړ و سررود، به مالداران وسایل جمع‌آوری و حفظ شیر و سایر محصولات لبنی به هدف مراعات اصول صحی و نگهداری بهتر داده شد.
آقای محسن افزود که به هر خانواده ۱۲ قلم وسایل شامل مرتبان انتقال شیر، سطل دوشیدن، قوطی‌های روغن، دیگ گرم‌کردن شیر، لگن ماست، فیلتر شیر، لکتومتر، گاز‌دبه، نغری، دستکش، صابون دیتول و پایوودین توزیع شده است.
رئیس زراعت ننگرهار گفت هدف از توزیع این وسایل، نگهداری پاک شیر، انتقال درست آن، حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری می‌باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۴/۲۷ - ۹:۵۳
Background image

نماینده بخش زنان سازمان ملل متحد با رئیس زراعت دایکندی درباره فعال‌سازی کارخانه‌های پروسس دیدار کرد

۲۷ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
نماینده بخش زنان سازمان ملل متحد (UN Women) با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی دیدار و درباره راهکارهای فعال‌سازی کارخانه‌های پروسس لبنیات و بادام در این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۲:۳۹
Background image

کشت آفتابگردان در ۳۰۰ هکتار زمین در بلخ؛ پیش‌بینی می‌شود حدود ۶۰۰ تُن حاصل به دست آید

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ می‌گویند که در سال جاری، در حدود ۳۰۰ هکتار زمین زراعتی در این ولایت آفتابگردان کشت شده و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۵ - ۱۱:۴۳
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ننگرهار به منظور مدیریت بهتر پروژه‌های زراعتی و مالداری و حل مشکلات

۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با رهبری یک هیأت تخنیکی به ولایت ننگرهار سفر کرد.
هدف از این سفر، بررسی. . .

بازگشت به خبرها