آغاز کمپاین وقایوی واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت فاریاب

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۱۰:۲۰
آغاز کمپاین وقایوی واکسین طاعون نشخوارکنندگان کوچک در ولایت فاریاب

۱۳ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۲ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب با همکاری مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند تطبیق ۹۰ هزار دوز واکسین PPR (طاعون نشخوارکنندگان کوچک) را در سطح این ولایت آغاز کرد.
این واکسین‌ها به‌گونه رایگان در شهر میمنه و ۱۸ ولسوالی فاریاب، توسط ۳۸ کلینیک صحت حیوانی تحت پوشش ریاست زراعت تطبیق می‌گردد.
مراسم آغاز برنامه با حضور مولوی جان مراد وقار رییس زراعت فاریاب، داملا محب‌الله قادری آمر مالداری و داکتر ارسلان حیدری مدیر عمومی صحت حیوانی برگزار شد و در جریان آن، واکسین‌های مربوطه رسماً به پرسونل کلینیک‌های حیوانی تسلیم داده شد.
مسوولان ریاست زراعت هدف این کمپاین را کاهش تلفات حیوانی، بلند بردن مصونیت رمه‌های مالداران و تقویت اقتصاد خانواده‌های وابسته به مالداری عنوان کردند. آنان افزودند که بیماری PPR یکی از تهدیدات جدی برای صحت مواشی به‌ویژه بز و گوسفند است که می‌تواند تلفات گسترده و زیان اقتصادی سنگین به بار آورد.
ریاست زراعت فاریاب ضمن قدردانی از همکاری دوامدار سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، تأکید کرد که نظارت و ارزیابی روند تطبیق این کمپاین به‌گونه مستمر ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۷
Background image

وزارت زراعت زمین را به اداره تنظیم امور زندان‌ها انتقال داد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۹ ذی‌الحجه ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری، رئیس عمومی استملاک و اسکان مجدد زمین‌ها، حافظ. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۷:۲۴
Background image

سمینار آموزشی سه‌روزه به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان در ریاست اراضی برگزار شد

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
به منظور ارتقای ظرفیت‌های مسلکی و افزایش سطح دانش کارمندان، سمینار آموزشی سه‌روزه‌ای در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
این سمینار از سوی ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی برای دهقانان پیشقدم ولایت کابل

۲۵ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل، به منظور ترویج روش‌های معیاری کشت و افزایش حاصلات زراعتی، ۱۴۴ کیلوگرام تخم اصلاح‌شده بذری جواری را همراه با ۹۰۰ کیلوگرام کود. . .

بازگشت به خبرها