دیدار تجار با تجار در حاشیه نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۸:۴۵
دیدار تجار با تجار در حاشیه نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری برگزار شد

محفل دیدار تجار با تجار در حاشیه نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری افغانستان، روز گذشته در فارم تحقیقاتی بادام‌باغ کابل برگزار شد.
این برنامه به ابتکار وزارت زراعت‌آبیاری و مالداری و اتاق زراعت و مالداری افغانستان راه‌اندازی شد و در آن شماری از دهقانان، تاجران، زنان صنعتکار، نمایندگان موسسات همکار و کارآفرینان حضور داشتند.
در این محفل، داکتر وسیم صافی، رئیس هیئت عامل اتاق زراعت و مالداری، پیرامون اهداف و فعالیت‌های این اتاق صحبت کرده و به پرسش‌های اشتراک‌کنندگان پاسخ داد. او تأکید کرد که اتاق زراعت و مالداری برای بازاریابی، حمایت و بهبود کار دهقانان و مالداران برنامه‌های مشخص دارد و تلاش می‌کند زمینه صادرات محصولات به بیرون از کشور را نیز فراهم سازد.
همچنان، حاجی امید حیدری، عضو اتاق زراعت و مالداری و رئیس اتحادیه میوه و سبزی افغانستان، در مورد فعالیت‌های این اتحادیه در بخش بسته‌بندی، پروسس معیاری و همکاری‌های جهانی معلومات ارائه کرده و به پرسش‌های حاضران پاسخ داد.
این نشست با هدف تقویت همکاری میان تجار و دهقانان و ایجاد فرصت‌های تازه در عرصه صادرات و بازاریابی محصولات زراعتی و مالداری برگزار شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان در تخار

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۶ هـ.ق
کار عملی پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان ولایت تخار با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
Background image

بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت. . .

بازگشت به خبرها