کندهار سالانه ۴۵ تُن عسل تولید می‌کند

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۱ - ۱۵:۱
کندهار سالانه ۴۵ تُن عسل تولید می‌کند

۱ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۳۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان آمریت مالداری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند بر اساس تحقیقات تازه، سالانه حدود ۴۵ تُن عسل در این ولایت تولید می‌شود که از این میان ۶ تُن آن به کشورهای خارجی صادر شده است.
محمدالله نوری، یکی از مسؤولان آمریت مالداری ریاست زراعت کندهار گفت که در حال حاضر ۱۷ فارم محلی و ۲۶ فارم عبوری زنبورعسل در کندهار فعالیت دارند. به گفته او، فارم‌های محلی توسط باشندگان کندهار ایجاد شده و فارم‌های عبوری از سوی مردم غزنی، میدان وردک و کاپیسا راه‌اندازی شده است. این فارم‌ها در مرکز کندهار و ولسوالی‌های ارغنداب، شاولی‌کوټ، ژړۍ، پنجوایی، میوند و ډنډ موقعیت دارند.
نوری افزود که عسل کندهار نه تنها در داخل کشور به‌ویژه در کابل، هرات، وردک و ننگرهار بازار خوبی دارد، بلکه به کشورهای خارجی چون امارات متحده عربی و عمان نیز صادر می‌شود. به گفته او، عسل ریحان کندهار در بازارهای داخلی و جهانی نام ویژه‌ای پیدا کرده و مشتریان زیادی خواهان خرید آن هستند.
عسل کندهار به دلیل شیرینی، ساختار طبیعی و ویژگی‌های درمانی خود اکنون شهرت فراوانی به‌دست آورده است.
تولیدکنندگان عسل می‌گویند عسل ریحان کندهار طعم خاص، کیفیت بلند و ارزش درمانی دارد. این عسل در بسیاری از کشورهای جهان شناخته شده و مشتریان فراوانی دارد. بر اساس باورهای سنتی، عسل درمان مؤثر بسیاری از بیماری‌ها دانسته می‌شود و به‌ویژه در تقویت سیستم‌های هضمی، عصبی، جسمی و جنسی نقش مهمی ایفا می‌کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها