در ولسوالی سروبی کابل برای ۱۹۹ خانواده وسایل مرغداری توزیع شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۴:۹
در ولسوالی سروبی کابل برای ۱۹۹ خانواده وسایل مرغداری توزیع شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
اداره بازسازی دهات برای افغانستان «آر.آر.اې.اې» تحت چتر ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل پروژه‌ای را تحت عنوان «رفاه و توانمندسازی جوامع مؤثر در افغانستان» عملی می‌سازد که توسط شورای مهاجرین دنمارک «دی.آر.سی» تمویل می‌شود.
در چوکات این پروژه، برای ۱۹۹ خانواده مستحق در سطح ولسوالی سروبی ولایت کابل وسایل لازم مرغداری توزیع گردید. به هر خانواده یک دروازه، یک کلکین، سه تیر سه‌متری، سه ظرف غذاخوری، سه آب‌خوری، یک ناوه، یک پایپ هواکش و ۱۵ کیلوگرام چونه داده شده است.
مسوولان پروژه می‌گویند که برای مستفیدشوندگان یادشده در ماه آینده سه خروس، ۲۷ مرغ، ۱۵۰ کیلوگرام دانه، یک کِت حفظ‌الصحه و واکسین نیز داده خواهد شد.
هدف از تطبیق این پروژه تقویت اقتصاد خانواده‌های دهاتی، بهبود مصونیت غذایی و ترویج مرغ‌پروری عنوان شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۴۹
Background image

کشت بذر گندم در قطعات نمایشی ولسوالی دهدادی بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
روند عملی کشت بذر گندم در پنج قطعه نمایشی در قریه‌جات شیرآباد، بابه‌کهنه و پشت‌باغ ولسوالی دهدادی ولایت بلخ  با همکاری تیم تخنیکی دفتر WHH و مدیریت ترویج باغداری این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۵:۴۷
Background image

آموزش دهاقین سبزی‌کار در ولسوالی کشنده بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش 
برنامه آموزشی برای شماری از دهاقین سبزی‌کار قریجات شرق و غرب دریای ولسوالی کشنده (مرکز آق‌کپرک) برگزار شد که در آن موضوعات مرتبط با کاشت، داشت و برداشت سبزیجات مورد. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۰ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع پیاز زعفران و تجهیزات زراعتی در ولسوالی شولگره بلخ

۱۰ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
روند توزیع پیاز زعفران و تجهیزات مربوطه در ولسوالی شولگره بلخ به‌منظور ترویج کشت زعفران و حمایت از دهقانان واجد شرایط عملی گردید. این برنامه با هماهنگی مدیریت خدمات. . .

بازگشت به خبرها