یکبار دیگر  از انتقال کچالوی خراب از پاکستان جلوگیری شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۹ - ۱۳:۵۶
یکبار دیگر  از انتقال کچالوی خراب از پاکستان جلوگیری شد

۲۹ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسئولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار می‌گویند که مدیریت قرنطین نباتی در بندر تورخم از واردات ۳۵ متریک تُن کچالوی بی‌کیفیت و خراب جلوگیری کرده است.
این کچالوهای خراب از پاکستان به افغانستان انتقال داده می‌شد که پس از بررسی، معاینه و چک دوباره به پاکستان بازگردانده شد.
رئیس زراعت ننگرهار از تمام واردکننده‌گان و تاجران خواست تا به واردات محصولات باکیفیت و صحی توجه کنند. او تأکید کرد که در صورت هرگونه تخطی، مطابق اصول نافذه امارت اسلامی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت تا شهروندان کشور از بیماری‌های احتمالی در امان بمانند.
پیش از این نیز چندین بار کارمندان ریاست زراعت ننگرهار محصولات خراب و بی‌کیفیت وارداتی از پاکستان را دوباره به همان کشور بازگردانده بودند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۳۸
Background image

تدویر نشست سکتور زراعت و انکشاف دهات با موسسات همکار در ولایت غور

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست مشترک سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت غور با حضور نمایندگان موسسات همکار در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست به ریاست شیخ حفیظ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۳:۳۷
Background image

برگزاری برنامه آموزشی کشت تا برداشت نبات هنگ در ولسوالی دهدادی بلخ

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برنامه آموزشی‌ای را تحت عنوان «آماده‌سازی زمین تا برداشت حاصل نبات هنگ» برای ۲۳ تن از دهاقین ولسوالی دهدادی ولایت بلخ برگزار. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۱:۹
Background image

آغاز برنامه آموزشی برای کارمندان ریاست زراعت ولایت پروان

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای ارتقای ظرفیت و انکشاف مهارت‌های کارمندان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، سه تن از کارمندان مسلکی ریاست امور کارکنان جهت تدویر برنامه آموزشی به ولایت پروان. . .

بازگشت به خبرها