سفر رئیس زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت به کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۱۰:۲۸
سفر رئیس زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت به کاپیسا

۲۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی گلاب‌الدین ذبیح‌الله رئیس زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت تخنیکی به ولایت کاپیسا سفر کرد.
هدف این سفر نظارت و بازدید از روند تطبیق پروژه‌های زهکشی و اصلاح زمین‌های زراعتی در فارم شوخی و پشته هزارا بود. در جریان سفر، هیئت وزارت زراعت با هماهنگی رئیس زراعت کاپیسا و همراهی انجنیر غلام سعید صافی، از چگونگی پیشرفت کار پروژه‌ها دیدن نمود.
پروژه اعمار و پاک‌کاری شبکه‌های زهکشی، پلچک‌ها و اصلاح زمین‌های فارم شوخی به مساحت ۶۰ جریب و همچنین پروژه مشابه در پشته هزارا به مساحت بیش از ۲۰۰ جریب که سطح آب و میزان نمک آن افزایش یافته بود، به مبلغ ۴ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۵۰۴ افغانی با شرکت‌های یاسر سمیر و حلیمی بریا قرارداد شده و تکمیل گردیده است.
هیئت تخنیکی وزارت با استفاده از شیوه‌هایی چون زهکشی، اصلاح خاک و هموارکاری توانسته‌اند سطح نمک زمین‌های متذکره را کاهش داده و آن را دوباره برای کشت و زراعت مناسب سازند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۵:۴۴
Background image

جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت برگزار شد

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه دعوت و ارشاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری این وزارت، با حضور مسئولان ریاست دعوت و ارشاد و شماری از رؤسای مرکزی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۳۰ - ۱۰:۲۳
Background image

توزیع تخم رشقه و کود سیاه برای ۸۰ دهقان در دو ولسوالی کابل

۳۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۶ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری کمیته هالند (DCA)، ۲۴۰ کیلوگرام تخم رشقه و یک‌هزار و ۶۸۰ کیلوگرام کود سیاه را همراه با وسایل. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۱۵:۳۴
Background image

هیئت وزارت زراعت در سفر به هلمند روند تطبیق پلان‌های تفصیلی لشکرگاه و مدیریت اراضی را بررسی کرد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
به‌منظور تطبیق حکم عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، یک هیئت عالی‌رتبه وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت هلمند سفر کرد تا روند تطبیق. . .

بازگشت به خبرها