تخصیص زمین برای احداث توقفگاه وسایط نقلیه در منطقه تفریحی خواجه‌غار فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۹:۲۶
تخصیص زمین برای احداث توقفگاه وسایط نقلیه در منطقه تفریحی خواجه‌غار فاریاب

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب اعلام کرد که یک قطعه زمین به مساحت دوهزار متر مربع در ساحه خواجه‌غار ولسوالی گرزیوان به منظور ایجاد توقفگاه وسایط نقلیه سیاحان اختصاص یافته است.
مسئولان می‌گویند که این پروژه از بودجه انکشافی سال ۱۴۰۴ وزارت زراعت عملی می‌شود و هدف آن ایجاد سهولت برای بازدیدکنندگان منطقه تفریحی خواجه‌غار است؛ جایی که هر سال در فصل تابستان میزبان صدها گردشگر داخلی و محلی می‌باشد.
براساس معلومات، هیئتی متشکل از نمایندگان مقام ولایت، ریاست اقتصاد، ریاست شهرسازی و مسکن و ریاست زراعت فاریاب، زمین مورد نظر را بررسی کرده و از هر لحاظ برای ایجاد توقفگاه وسایط مناسب دانسته است.
این اقدام گامی مؤثر در راستای رشد گردشگری داخلی، تنظیم ترافیک محل و ارائه خدمات بهتر به سیاحان در ولایت فاریاب خوانده می‌شود.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۱
Background image

روند سروی و تثبیت چراگاه‌ها در غور آغاز می‌شود؛ رئیس اراضی وزارت زراعت بر شفافیت و دقت در اجرای امور تأکید کرد

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش ۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸ هـ.ق
به رهبری مولوی محمود مظلوم، رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور آغاز روند سروی و تثبیت چراگاه‌های ولایت غور و ایجاد هماهنگی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

بررسی امور مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت پنجشیر

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی همه‌جانبه امور مالی و اداری و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

بررسی وضعیت اداری و مالی و راه‌های افزایش عواید ریاست زراعت کاپیسا

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هییتی به سرپرستی مولوی ضیاءالدین واقف رئیس مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت اداری و مالی و شناسایی راه‌های افزایش عواید، از ریاست. . .

BACK TO NEWS